Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
HD_prijavio
#1 Objavljeno : 18 August 2010 12:56:00(UTC)
HD_prijavio

Stopnja: Datalab

Pridružen(a): 14/08/2009(UTC)
Objave: 1

Prejete zahvale: 2 krat v 2 objavah
nakon migracije imam slijedece:
- kod broja poste mi je pojavljuju dva upitnika
- na starim fakturama pri dnu ispisuje //tahona i td. navodi karakteristike fonta
HD_odgovorio
#2 Objavljeno : 18 August 2010 12:56:00(UTC)
HD_odgovorio

Stopnja: Datalab

Pridružen(a): 14/08/2009(UTC)
Objave: 0

Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
Pozdrav,

1. Poštaski brojevi

U buildu 4901 poštanski brojevi su ispred sebe dobili ISO code. One države koje nisu imale unešen ISO code, dobile su upitnik. Situaciju možeš popraviti ručno u šifrantu poštanskih brojeva (Dupli klik na poštanski broj u SifSubj). TAkođer možeš korisiti čarobnjak iz Šifranta Poštanskih Brojeva ¨Ispravi poštanske brojeve¨ da mjenjaš od broja do broja.

2. Naznake fonta

Ovo je vjerovatno povezano sa izmjenom koju smo napravili u napomenama. Sada napomena više nije samo obićni tekst, već može da sadrži razne fontove, boje i sl (RTF). Na starim ispisime u properijima polja se pojavi STRECH i SHIFT koji deformisu ispis i stave oznake za fontive. kad sam izbacio ovo shift i strech stari izvjestaji su se prikazali kako treba !

3. Public ticket

Public sada idu greške i kritične greške. Sva iskustva koja skupimo u riješavanju problema koji nisu greška (kao ovi gore) sada postavljamo na formume -> https://usersite.datalab.eu
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,498 sekunde.