Usersite
»
UserSite SI
»
Sistemsko okolje
»
PANTHEON™
»
NOVI BUILD za hitrejše delovanje??
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 10/07/2009(UTC) Objave: 9
|
Sem zvedela, da menda obstaja nov build ( nadgradnja zadnjega builda ), ki naj bi omogočil hitrejšo delovanje samega sistema ? Mi lahko sporočite, če je to za vse uporabnike ali samo za nekatere in kje je, da si ga naložimo ?
Hvala in lp.
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 576  Prejete zahvale: 9 krat v 9 objavah
|
Na ftp-ji ni nic takega za videt... tak da bolj dvomim v resničnost tega. |
|
|
|
|
Pridružen(a): 09/01/2010(UTC) Objave: 271
Zahvale: 1 krat
|
nov build naj bi bil objavljen v tednu z začetkom 4.10. ... pustimo se presenetiti
|
|
|
|
|
boris :) ce si tak firbčen si nadgradi eno testno bazo na beto pa bos ga videl :) |
|
|
|
|
|
sam za info....to obstaja-preverjeno :)...ker je to nekdo že uporabil in baje dela res hitreje...za to me zanima zakaj tega še ni javno zuni ;).. je to še nepreverjeno dovolj ali kaj ?!?....
|
|
|
|
Pridružen(a): 09/01/2010(UTC) Objave: 271
Zahvale: 1 krat
|
dejan wrote:boris :) ce si tak firbčen si nadgradi eno testno bazo na beto pa bos ga videl :) testne baze so crap, ker niso cisto dodelane... enkrat sem nadgradil na testno bazo, pa smo imeli tolk ekstra dela, da je groza... ODSVETUJEM !!! (se pri releasih se zgodijo kaksne neumnosti, kaj sele tukaj... )
|
|
|
|
|
borism wrote:dejan wrote:boris :) ce si tak firbčen si nadgradi eno testno bazo na beto pa bos ga videl :) testne baze so crap, ker niso cisto dodelane... enkrat sem nadgradil na testno bazo, pa smo imeli tolk ekstra dela, da je groza... ODSVETUJEM !!! (se pri releasih se zgodijo kaksne neumnosti, kaj sele tukaj... ) |
|
|
|
|
|
Saj zato pa sem ti napisal da probaj na testni bazi. |
|
|
|
|
|
kar se tiče tega builda...a je to ta build 554980.7z , z dnem 17.09.2010 ? ker naj bi tega nadgradili...pa dela baje bolje... ima že kdo kakšne izkušnje, da ne bi brezveze kaj čarala na novo ?
ja pri testnih bazah je pač ta exotika, da moreš imet vedno vse identično, kot na pravi bazi, ker drugač, maš itak sam dodatno delo :).. sej to pa tak veste :))
|
|
|
|
|
TRIANGLE wrote:kar se tiče tega builda...a je to ta build 554980.7z , z dnem 17.09.2010 ? ker naj bi tega nadgradili...pa dela baje bolje...
Jaz sem vceraj na ta build nadgradil naše baze. Za 1x dela solidno ( meni se je ze zdel 940 kar ok, res da malo počasneje odpira izpise dokumente izdaje). Vseč pa mi je to da so vrnili v 980 staro komponento za izvoz izpisov v pdf. Prejšnja je bila polom! Sicer je na naročilih v build 940 in 980 bug v primeru, da imate na kupcu npr vneseno valuto 30dni na določenem artiklu v pogodbenem ceniku za ta subjekt pa npr 0 tega ne popravi! |
|
|
|
|
|
torej tudi pri vas vse dela zaenkrat OK... rada se prej prepričam na več koncih, dokler se odločim za ponovno nadgradnjo..
hvala tudi za info iz vaše strani..
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 6
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Pozdravljeni, kolikor vem v zadnjem patchu ne deluje računovodski vnos izdanih računov (napaka 29016): http://help.datalab.si/p.../help/showop.asp?N=29016lp Andreja
|
|
|
|
|
To sem zasledil ampak tega mi ne uporabljamo |
|
|
|
|