Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Artikli
»
Količina u šifri LT drugi dio?
Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Objave: 1
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
NPR.:Imam šifru 2855869013888 recimo "SIR",e njegova količina je 1,3888kg.U šifrantu artikala sam označio polje količina u šifri i u AK odredim kolika je šifra bez količine.Ako je barkod od 13 cifara znači upišem količina u šifri 5,a šifra bez količine 8.(kad je tako postavljeno ne radi) ali kad u AK postavim šifra bez količine 7,a u šifarniku artikala upičem količinu u šifri 4 onda i u prijemu i izdavanju(očitavanjem barkoda) izbaci tačnu količinu.U predhodnom ticketu sam dobio jasne upute podešavanja na ta dva polja i tako sam uradio,ali nešto mi to ne radi kako treba ili ja to postavljam pogrešno?I još napomena da to funkcioniše samo kad u šifarniku artikla zadam kompletnu šifru artikla tj.barkod.Znači da bi trebao svaki sledeći artikl isto unijeti sa njegovim barkodom,a to je u stvari jedan te isti artikl samo sa različitom količinom u šifri. Kako to podesiti?Kako zavesti šifru artikla koji ima količinu u šifri?
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Primjer: 2855869013888 ¨SIR¨ 1,3888kg.
Šifra subjekta za artikal: 28558690 (vjerovatno si stavio 2855869013888, količinu ne treba unositi jer je kod svakoga drugačija) AK količina bez šifre = 8 Šifrant artikala količina u šifri = čekirano Šifrant artikala decimalna mjesta= 4 (jel ti količina ima 4 decimalna mjesta)
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Artikli
»
Količina u šifri LT drugi dio?
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,397 seconds.