Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
victorinox
#1 Objavljeno : 22 November 2010 09:25:09(UTC)
victorinox

Stopnja: PA User

Pridružen(a): 16/07/2010(UTC)
Objave: 4

Zdravo,

Situacija:

Pantheon SE

Izdal sem blago z dobavnico 350. Blago in dobavnico je subjekt prejel, ko so prejeli tudi račun 390, so si premislili in blago vrnili. Reklamacija računa turej.

Vprašanje:

Ker je bilo blago izdano, kako naj naredim stornacijo oziroma obratni prevzem mojega (istega) blaga, da bo to jasno zavedeno med poslovnimi dogodki.
Ponavljam, bila je izdana dobavnica 350 in račun 390.
Razen dopisa dokumentacija od stranke ne obstaja.

Hvala za pomoč.
LP
ninaorel
#2 Objavljeno : 22 November 2010 13:46:53(UTC)
ninaorel

Stopnja: Datalab

Pridružen(a): 07/09/2010(UTC)
Objave: 143

Pozdravljeni,

zahvaljujem se vam za vprašanje, na katerega sem že opozorila zadolžene za to področje - najkasneje jutri prejmete odgovor.

Hvala za razumevanje in lep dan želim,
Nina.
matejak
#3 Objavljeno : 23 November 2010 14:20:42(UTC)
matejak

Stopnja: Datalab

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Objave: 23

Pozdravljeni,
predlagam, da naredite najprej blagovni storno (vračilo blaga nazaj na vaše skladišče). Najlažje naredite tako, da na VD 350 s pomočjo funkcije (gumb) Storno, vpišete št. dobavnice, s katero ste dobavili blago kupcu in stornirate (kreirate nov 350 v storno in s tem prejmete robo nazaj na svoje skladišče). Preverite še, če imate na tej vrsti dokumenta (350) nastavljeno Polnjenje nabavne cene na Avtomatsko (ali imate morda za storne drugo VD?). Na podlagi tega dokumenta 350 potem naredite še zbirni dokument 390 (ki bo prav tako v storno) - finančni storno.
Lp,
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,150 sekunde.