Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Dodajanje prometov dobavnic na zbirni račun zapre Pantheon
Stepen: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 84
|
1. Dodajanje dobavnic na zbirni račun sesuje Pantheon če greš direktno na dodaj na starem zapisu 2. Če najprej kreiraš nov zapis , shraniš, in nato klik na dodajanja zapre Pantheon, 3. ko greš ponovno na kreiran prazen zbirni račun dodajanje prometov dobavnic lahko izvedeš.
je še kdo tole opazil ? Build 555003;
Na portalu me moti, ker v Firefoxu ne morem vnesti napake ( Help desk); ker je podprt samo IE !!! tole sicer spada pod kaj nas moti. LP Janez
|
|
|
|
|
|
Stepen: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 113
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Meni dodajanje dela OK - build 5550.03. Lp,m.
|
|
|
|
|
|
Stepen: Advanced Member
Pridružen(a): 19/06/2012(UTC) Komentari: 49
|
Pozdravljen! Glede FF težav in HelpDeska smo pisali npr. tukaj! Na kratko, HD je zunanja (non DL) aplikacija in upamo ne čimprejšno podprtje FF. Hvala za post, Luka Levstek Datalab d.d.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 82
Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
|
stupar wrote:1. Dodajanje dobavnic na zbirni račun sesuje Pantheon če greš direktno na dodaj na starem zapisu 2. Če najprej kreiraš nov zapis , shraniš, in nato klik na dodajanja zapre Pantheon, 3. ko greš ponovno na kreiran prazen zbirni račun dodajanje prometov dobavnic lahko izvedeš.
je še kdo tole opazil ? Build 555003;
Na portalu me moti, ker v Firefoxu ne morem vnesti napake ( Help desk); ker je podprt samo IE !!! tole sicer spada pod kaj nas moti. LP Janez tudi meni deluje vse OK, preizkušeno na izdajah in prevzemih. Ali ste bazo nadgradili z obkljukano možnostjo Nadgradnja vseh objektov?
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 84
|
Seveda ne, običajno delam nadgradnje brez tega, če je kaj več narobe (logi pri nadgradnji) pa gremo preko dodatnih opcij. Je pa zanimivo da se je to zgodilo samo na začetku takoj po nadgradnji sedaj deluje BP. Zares nisem preveril vseh variant, zapišem pa vseeno, včasih tudi take info prav pridejo.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 46
|
Zdravo!
Pri nas ista napaka. Smo na bulidu 5551.00. Zanimivo pa je to, da je očitna napaka vezana na uporabnika, ker nekaterim uporabnikom deluje BP, drugim pa pomanjša Pantheon in ga več ni mogoče maksimirati. Sem ponovil nadgradnjo, ponovno nastavil avtorizacije in ni sprememb. Nekaterim deluje, drugim ne. Kakšna ideja? |
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 82
Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
|
poizkusiti izbrisati uporabnikove nastavitve
|
|
|
|
|
|
|
DAMIJANK wrote:poizkusiti izbrisati uporabnikove nastavitve Kako pa? |
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
mbstaneb wrote:Zdravo!
Pri nas ista napaka. Smo na bulidu 5551.00. Zanimivo pa je to, da je očitna napaka vezana na uporabnika, ker nekaterim uporabnikom deluje BP, drugim pa pomanjša Pantheon in ga več ni mogoče maksimirati. Sem ponovil nadgradnjo, ponovno nastavil avtorizacije in ni sprememb. Nekaterim deluje, drugim ne. Kakšna ideja? Enako sem opazil tudi jaz. Z istim userom mi je parkrat minimiralo PA in ga ni bilo mogoce povečat. Po zaprtju PA in ponovni prijavi je zadeva začela delovat. |
|
|
|
|
|
|
|
Pobrisane uporabnikove nastavitve, še vedno ne deluje. Morda še kakšna ideja? |
|
|
|
|
|
|
|
Rešil. Pobrisal sem koordinate oken, ampak ukaz iz Pantheona ni deloval. Sem moral v bazi pobrisati. |
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»