Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Program
»
Iskanje subjektov - ltSubj
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 334 
|
Na svoji prijavi sem si želel nastaviti svoj prikaz stolpcev v iskanju partnerja: WIKI LINKPri izboru partnerja bi želel imeti prikazano tudi polje acName3Ko iščem partnerja se mi še vedno prikazujejo privzete vrednosti.  Kaj delam narobe?
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 204
Prejete zahvale: 2 krat v 2 objavah
|
Na formi kjer je želeni spustni seznam, z gumbom za predloge preverite prikaz imen objektov (nastavitev obrazca - prikaz imen objektov). S tem najprej razčistimo ali sploh urejate pravi lookup type.
|
|
|
|
|
|
|
Ta prikaz (prikaz polja acName3) bi rad imel povsod kjer se izbira plačnika (kupca) in prejemnika primer v naročilih:  ali primer:  V predogledu so sicer nastavljeni pravilno: acName3 je prikazan  lp S Uredil uporabnik 01 February 2011 17:33:41(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
|
|
JUREBOV wrote:Na formi kjer je želeni spustni seznam, z gumbom za predloge preverite prikaz imen objektov (nastavitev obrazca - prikaz imen objektov). S tem najprej razčistimo ali sploh urejate pravi lookup type. Urejate napačen lookuptype (ne gre za ltsubj). Kot sem zgoraj napisal, preverite za katerega gre (več jih je). Uredil uporabnik 02 February 2011 00:13:30(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 82
Prejete zahvale: 2 krat v 1 objavah
|
Jure, torej ni splošnega lookup-a ki bi veljal povsod?
|
|
|
|
|
|
|
Očitno sem včeraj malo površno gledal ime objekta...ja...tu gre za "ltKupec"..preverim in javim
|
|
|
|
|
|
|
Zadeva deluje, edino kar je problem, ker moram zdaj to nastavljati pri 25tih uporabnikih? Druge variante verjetno ni?
lp S
|
|
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 82
Prejete zahvale: 2 krat v 1 objavah
|
če nastaviš to zadevo v nastavitvah podjetja velja za vse, v kolikor uporabniki sedaj nimajo kaškne svoje poizvedbe
|
|
|
|
|
|
|
hvala, nisem preverjal ali je to možno delati tudi na podjetje. Zdaj dela OK
lp S
|
|
|
|
|
|
|
Še en zadeva. A je to možno narediti tudi pri iskanju dokumentov? Primer naročila: 
|
|
|
|
|
|
|
To pa je navigator in je enak za celoten PA. Ne da se poljubno dodajat polj. Lahko se le shrani način iskanja.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»