Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Program
»
Da li može korisnik da vidi samo dokumenta koje je sam kreirao?
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 13/05/2010(UTC) Objave: 51
Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Do sada nisam imao ovaj slučaj pa sam malo u dilemi.
Problem se ogleda u tome da vlasnik firme hoće da svaki od njegovih komercijalista normalno kreira predračune i račune i ostale dokumente koje mu autorizacija dozvoljava, ali da svaki korisnik može u pregledima da vidi samo one dokumente koje je on kreirao.
Ja sam pregledao menije i upustva i nisam siguran da mogu ovo da rešim. Da li je to moguće?
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 06/10/2010(UTC) Objave: 53
|
Mislim da je jedino moguće preko posebne vrste dokumenta za svakog komercijalistu pri čemu se autorizacijama zabrani pristup ostalim VD.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 1
|
Nije moguće kroz default Pantheon opcije ali može pomoću Ares procedure. Nekoliko firmi već koristi te procedure.
|
|
|
|
|
|
|
Varijanta kreiranja vrste dokumenata za svakog komercijalistu ili poslovnu jedinicu je odlicno resenje. Trenutno testiram par varijanti i mislim da ce preko definisanja autorizacija sve ici glatko. Hvala na savetu.
|
|
|
|
|
|
|
Kreirao sam posebne vrste dokumenata i povezao skladišta i sve radi OK, ali problem je kod autorizacija. Naime, kada otvorim autorizacije mogu da odredim autorizaciju za dokument "300 - Veleprodaja", ali nigde u autorizacijama nemam dokumente koje sam ja kreirao (301, 302, 303 . . .)
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 06/10/2010(UTC) Objave: 53
|
U Adm.konzoli, deo Autorizacije na glavnom nivou (između opcija Meni i Grupe korisnika, ne unutar korisnika), desni klik na desni, beli deo ekrana, pa odabrati Uvoz autorizacija, Uvoz vrsta dokumenata. Posle ovoga će biti dostupne i nove vrste dokumenata.
|
|
|
|
|
|
|
Odradio sam i sada je sve perfektno. Puno hvala na savetu.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Program
»
Da li može korisnik da vidi samo dokumenta koje je sam kreirao?
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.