Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 1
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
da li mi neko moye objasnitikako da kreiram ili kreirati stampu iz nabavke robe i materijala i to da na stampu 210 - Kalkulacija veleprodajne cijene Obrazac KLV doda rekapitulaciju poreya kao sto je i na stampi kalkulacija nabavne cijene. Probao sam sam da kreeiram i izgubio dva popodneva bez rezultata.
|
|
|
|
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 0
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Nema u zakonu, ali kada dodjem kod klijenta knjigovodja to trazi i onda dolazim u konflikt sa korisnikom.Ako je komplikovana rekapitulacija, onda je moguce da se upise u napomeni s tim da se isto omoguci u toj stampi da se vidi napomena posto se jedino na njoj ne vidi napomena.
|
|
|
|
|
Ovo mi treba hvlala lijepo. Da nemas slucajno nesto slicno za prijenos tj tampe medjuskladisnica?
|
|
|
|
|
Ništa onda ne ide inprovment. Evo ti prijedlog ispisa na mail, pa ga ti uvezi.
|
|
|
|
|
Ukoliko bi mi zatvorio ovaj ticket, otvorio novi zahtjev (navedeš šifr uspisa na koji želiš da se doda) zašto da ne.
BTW. nije mudro slovo na papiru. Ja sam sekciju cijelu dodao sa copy/paste. Naravno prije tga sam otvorio novi page. Samo sam onda u DATA... dodao iste datasetove koji su u ispisu kalkulacije nabave. Nakon toga sam i kopirao naj mali dio i povezao dodatnu stranicu sa ispisom.
|
|
|
|
|
Razgovarali smo o ovome i na telefon. Zadatak je malo komplikovaniji, zato jer je ono sve pod band za druge izvore podataka. da li je to propisano zakonom da tražimo da se sistemski ispisi promjene? Naravno treba mi pravilnik po kojem se to zahtjeva.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,425 seconds.