Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
DDV
»
Rekapitulacijsko poročilo 2
Rank: PA User
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 149
|
Pozdravljeni,
eno vprašanje. Po novem se mora ločiti RP-0 poročilo, kaj gre v postopek 42, 63 in "normalno" dobavo. Me pa zanima, kako lahko na dokumentu označim, če imam na istem dokumentu 2 postopka. Mi npr. dobavimo neko blago kupcu iz EU delno po postopku 42, delno pa po "normalni" dobavi (blago je ocarinjeno). Ker sedaj na celotnem dokumentu označim 42 postopek in ne morem po pozicijah.
Lp
Daniel |
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 149
|
In še eno stvar. Pri prenosih med skladiščih (za namene konsignacijskega skladišča), možnosti vnosa postopka ni.
Prosim, dodajte jo.
Lp
Daniel |
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 176
|
Pozdravljeni!
Prosim, če ta predlog posredujete na help desk.
Hvala
Lep pozdrav
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 31/07/2009(UTC) Objave: 182 
|
Zdravo
na RP mi povleče le storitve v EU, ne pa blaga. Kje bi lahko bil vzrok? Katera tarifna številka (B0 ali N0) je pravilna pri izvozu blaga v EU, morda zaradi tega ne povleče?
Hvala in LP
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 176
|
Pozdravljeni!
Pri Izvozu blaga uprablate tarifni številko B0, ki ima v šifrantu tarifnih številk kljukico v DDV se obračuna in v DDV se upošteva.
Pri Izvozu Storitev pa uporabljate tarifno številko S1, ki ima v šifrantu tarifnih števil kljukico v DDV se obračuna, DDV se upošteva ter Oprostitve pri izvozu.
Imamo pa za RP-O tudi opombi 30986 in 30996, ki bosta realizirani v buildu , ki bo v torek 28.6.2011.
Lp, Klavdija
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
DDV
»
Rekapitulacijsko poročilo 2
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,550 seconds.