Usersite
»
UserSite SI
»
Proizvodnja
»
Proizvodnja s terminiranjem (MF)
»
Evidenca izdanih prejetih računov in številke listin
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 21/09/2012(UTC) Objave: 30
|
Pozdravljeni, pod številko listine bi se morala izpisati dobaviteljeva številka in ne interna. Je to že urejeno?
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
You have been a member since:: 18/08/2021(UTC) Objave: 27
|
to lahko spremenite sami, da odkljukate na desni strani "Vezni dokument v knjigi PREJETIH računov, Dokument 1..probajte, če vam deluje..
|
|
|
|
|
|
|
Najprej hvala za odgovor. Na izpisu knjige se v tem primeru res uporabi številka listine dobavitelja, vendar se pri izvozu v e-davke v knjigi prejetih računov še vedno "uporabi" interna številka.
|
|
|
|
|
|
Rank: Newbie
You have been a member since:: 20/05/2025(UTC) Objave: 5
|
Se strinjam, nam tudi katerikoli dokument izberemo prikaže interno številko
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
You have been a member since:: 18/08/2021(UTC) Objave: 27
|
samo za informacijo, včeraj sem uspešno oddala vse te DDV dokumentacije na FURS, tudi s to našo interno številko dokumenta, ampak sem po tem za vsak slučaj klicala še na FURS, če je OK, kjer v evidencah KPR v polju P3 poročamo našo interno številko dokumenta, ne pa dobaviteljevo številko računa, sva šle z njo vse lepo skozi pregledati, pa mi je potrdila, da v kolikor že pri uvozu ne javlja kakšne rdeče napake, je vse OK, tako da zaenkrat ni treba kaj skrbeti kar se tega tiče...danes pa sem videla, da je vse v redu-obdelano uspešno.. ne vem pa kakšne izkušnje imate drugi, vsaka informacija je dobrodošla :)
|
|
|
|
|
|
|
Tudi sama sem testirala oddajo na FURS in je brez napak, seveda z internimi številkami. Moje mnenje je, da mogoče prve mesece FURS niti ne bo kompliciral, vendar pa, je bilo na seminarju striktno poudarjeno, da je potrebno evidenco oddati z dobaviteljevimi številkami listin in prav tak odgovor dobite, če vprašate DDV robotka.
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 10/12/2013(UTC) Objave: 196
|
Označite način izpisa. Navodila v prilogi. Handles attachments  izpis.pdf (168kb) downloaded 52 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
|
Madd12345 - poslali ste izpis v pdf. kjer je vidno, kaj imate na izpisu označeno - tudi mi imamo tako označeno, vendar se na FURS v evidencah vseeno poročajo interne številke.
Ali se pri Vas na FURS v evidenci poročajo interne številke ali številke listine dobavitelja - lahko preverite oddano datoteko na e-davkih?
|
|
|
|
|
|
|
Nisem preverjala na e-davkih. Kje lahko na e-davkih vidim knjige?
|
|
|
|
|
|
|
Preverila in kot vidim je pravilno. Priloga. Handles attachments  telekom.pdf (214kb) downloaded 43 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
|
Super, hvala za obvestilo. Pri meni pa ne, se pravi mi očitno manjka še kaka nastavitev.
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 15/01/2012(UTC) Objave: 80
|
Download zadnji Pantheon.exe file - strežnik Datalab, zamenjajte obstoječega in bo pravilno jemalo št. računa namesto internih.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Proizvodnja
»
Proizvodnja s terminiranjem (MF)
»
Evidenca izdanih prejetih računov in številke listin
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 1,921 seconds.