Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
DDV
»
DDV evidence in popravki preteklih obdobij 2
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 11/11/2014(UTC) Objave: 36
|
Zanima me kako imate nastavljeno tisti ki vam dela samoobdavčitev v EU-popravek samoprijava 2. Neglede, da mi DDV-O naredi pravilno, mi v evidenco obračunanega DDV ne zavede znaska DDV pod DAVEK88. Ta davek pa zevede v evidenco obračunanega DDV. Ne vem kaj je tu narobe, ampak evidenc na E-davke ne morem uvoziti.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 11/01/2011(UTC) Objave: 10
|
Enaka težava je pri nas, v KIR ne vpiše v polje 88 v KPR pa je ok. Ker v KIR ni vpisano ne morem oddati na eDavke.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 11/06/2013(UTC) Objave: 3
|
Potrebno je narediti hitro nadgradnjo Originally Posted by: senkasro  Pozdravljeni,
FURS je dal ponovno ven nove kontrole, ki smo jih tudi mi že uredili s hitro nadgradnjo. Uredili smo tudi glede polnjenja polja DAVEK88 na strani Evidence odbitka, kadar gre za samoobdavčitve.
Skratka, če ste pri nas na gostovanju je hitra nadgradnja že sprožena. Za ostale, ki imajo baze lokalno.. se pa ob prijavi v program pojavi okno z obvestilom o hitri nadgradnji.
Lp, Senka Uredil uporabnik 18 August 2025 15:00:23(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 11/11/2014(UTC) Objave: 36
|
Imam program v gostovanje, pa vseeno ne zavede v evidenco obračunanega DDV (KIR) pod DAVEK 88, zavede pa v evidenco odbitka DDV (KPR) pod DAVEK 88. Pri oddaji DDV evidenc pa na e-davkih evidence javljajo napako da ni napolnjen v evidenci obračunanega DDV (KIR). Saj je tudi logično, da bi moral biti napolnjen v evidenci obračunanega davka (KIR), ker je bila saoobadvčitev prepozno narejena. Prosim za hiter odgovor, ker 20.08. moram oddati evidence.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»