Forum

general_ledger
#1 Objavljeno: : 06 July 2011 22:33:44(UTC)
general_ledger

Stepen: PA User

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Komentari: 13

Pri obračunu prispevkov za s.p. mi pri kreiranju plačilnih nalogov ne kreira vseh virmanov. Kreira mi samo virman za prispevke za zdravstveno zavarovanje.
Kaj moram storiti, da kreira še ostale?
darjamer
#2 Objavljeno: : 07 July 2011 22:33:12(UTC)
darjamer

Stepen: Member

Pridružen(a): 25/03/2011(UTC)
Komentari: 21

Preverite pri delavcu v Personalni mapi panel Računi, če imate označeno polje Način izplačila.
bamboo
#3 Objavljeno: : 10 August 2011 17:01:48(UTC)
bamboo

Stepen: PA User

Pridružen(a): 17/11/2010(UTC)
Komentari: 51

darjamer wrote:
Preverite pri delavcu v Personalni mapi panel Računi, če imate označeno polje Način izplačila.

Ma ne vem, če ima to kaj veze s personalno mapo, saj za prispevke s.p.-ja kreira le nekaj virmanov za prispevke (ki z nastavitvijo računa v personalni mapi nimajo nič). Pri nas je to funkcioniralo do ene nadgradnje v juniju... od takrat dalje kreira le en virman in sicer 15,50% PIZ. Ostalih ne in niti ne najdem kakšne logične povezave...
darjamer
#4 Objavljeno: : 22 August 2011 09:41:31(UTC)
darjamer

Stepen: Member

Pridružen(a): 25/03/2011(UTC)
Komentari: 21

Najprej preverite in vnesite v Personalni map v panel Računi v polje Način izplačila - T - transakcijski račun, ponovno naredite obračun plač. v kolikor še vedno ne bo kreiralo virmanov, mi pošljite poteke iz Personalne mape (panel Računi) za tega delavca in nastavitve VZ za obračun.
RSS izvor  Atom Feed
Korisnici u toj temi
Brza navigacija  
Ne možete dodavati nove teme.
Ne možete odgovarati na teme.
Ne možete brisati svoje objave.
Ne možete uređivati svoje objave.
Ne možete kreirati ankete.
Ne možete popunjavati ankete.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Podržano {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
Stranica se učitala za 0,113 sekunde.