Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Izvoz/Uvoz dokumentov v EDIFACT formatu
Rank: Member
|
Pozdravljeni,
ali ima kdo izkušnje z izvozom izdanih računov iz PA ter uvozom naročil v PA v formatu Edifact? Kateri software pri tem uporabljate in kateri vmestnik? Hvala. LP, M
|
|
|
|
Rank: PA User
|
Mi izvažamo v e-slogu. Potem nam partnersko podjetje ZZI pretvori XML v Edifact.
Pantheon ne vključuje izvoza v edifact. Potrebno bi bilo narediti čarovnik za tak izvoz.
|
|
|
|
Rank: Member
|
Hvala za info,
kako pa pretvorite v Edifact format? Imate za pretvorbo in pošiljanje dokumentov kakšen dodaten software ali portalno varianto za pošiljanje in pregledovanje teh dokumentov?
|
|
|
|
|
V bistvu ne pretvorimo v EDIFACT mi. V Pantheonu izvozimo XML in ga posredujemo preko servisa ZZInet. Na ZZI se to pretvori v ustrezno obliko (EDIFACT,....) in pošlje ustreznemu partnerju. Mi si dokumente na ta način trenutno izmenjujemo s Sparom in Tušem.
|
|
|
|
|
Pozdravljeni!
Mene pa zanima uvoz e-slog dokumenta - prevzem. Poskusila sem uvozit dokument UE Ljubljana za podaljšanje registracije vozila, ki ga lahko dobiš preko spleta tudi v xml obliki, vendar mi pri uvozu javi napako 5340-Preverjanje podpisa ni uspelo! (Napaka pri preverjanju podpisa nproXsign11.dll). Ali je potrebno izpolnjevati še kakšne druge pogoje za uvoz e-slog dokumentov?
Lp, Erika
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Izvoz/Uvoz dokumentov v EDIFACT formatu
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,531 seconds.