Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Kartica ugodnosti
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 12/08/2011(UTC) Objave: 173  Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 4 krat v 4 objavah
|
Opazil sem da je bila dodana funkcija Kartica ugodnosti v Pantheonu. Zanima me kdaj bo napisan kakšen Help za nastavitve, ker sam ga nisem našel, pa sem se kar namučil in probaval večkrat najti.
lp Martin
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 12/08/2011(UTC) Objave: 173  Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 4 krat v 4 objavah
|
Očitno so vsi na dopustu :)
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 07/09/2010(UTC) Objave: 143
|
Martin pozdravljeni, opravičujem se vam za čakanje na odgovor; kolegica, ki je pristojna za to področje, je žal na bolniški. Vaše vprašanje sem preposlala tistemu, ki jo nadomešča - najkasneje jutri prejmete odgovor.
Hvala za razumevanje in lep dan vam želim še naprej, Nina.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 13/05/2010(UTC) Objave: 1
|
Poštovani! S obzirom da Kartice zaupanja još čekaju realizaciju finalne faze obrade podataka na POS-u, pisanje Pomoći (Helpa) realizirati ćemo do izlaska nove verzije Pantheona u 10/2011. Do izlaska nove verzije biti će snimljena i video upustva, te ćete o tome biti obavješteni. Za bilo koje pitanje vezano za Kartice zaupanja stojim na raspolaganju na e-mail adresi : dianam@datalab.siSrdačan pozdrav, Diana Mošnja POS Product Manager
|
|
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 53
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Evo Nina hvala za odgovore, ampak sem jih šele zdaj opazil, ko sem malo brskal po forumu. Obveščanje o odgovorih še vedno ne dela :( in zdej recimo iščem odgovor na to kje in kako naj vtaknem na izpis pri partnerjih e-mail naslove. Iskalnik ne da nobenega odgovora. Nikakor ne morem najdi strani kjer so napisana polja v bazi in kako jih prikličeš. Odgovor pričakujem na navadni mail, ker obveščanje o odgovoru tukaj ne bom dobil. Upam da bo kartica ugodnosti kmalu urejena. Če pa je kje že kaj opisanega na kakšen način bo delovala mi pa le pošlji po mailu :).
najlepša hvala
Martin
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 07/09/2010(UTC) Objave: 143
|
Joj, Martin, se opravičujem, če tole res ne dela...takoj danes zjutraj, ko sem pregledala forum, sem tvojo pripombo preposlala našemu Luki, ki bo zadevo ponovno pregledal in ti pomagal.
Prosim te za razumevanje in ti želim uspešen preostanek dneva!
Nina.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 15
|
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 19/06/2012(UTC) Objave: 49
|
Pozdravljeni,
torej z gospodom Martinom sva rešila prejemanje obvestil o novih objavah na forum, saj je prejel testno obvestilo.
Lp, Luka
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago