Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
DDV
»
obresti od prepozno prejetega računa
Rank: Advanced Member
|
Pri prepozno prejetem računu uporabim funkcijo povezave ddv in izberem samo obresti, vpišem obdobje iz katerega je račun. ko poženem ddv mi v obrazcu spodaj pripiše obresti, kar je v redu, ne vpiše pa osnove in ddv ja v sam obrazec. če na samem dokumentu pogledam na povezavo in ddv, mi tam pravilno navede , da je dokument v pravem obdobju, problem je na obrazcu. imam verzijo 10.0.46.00 pozabili smo na račun od uvoza iz prejšnjega obdobja, so nas iz fursa takoj spomnili., hvala vsem za odgovore. Edited by user 23 January 2026 08:32:31(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
|
|
Izbrati morate "2 - Samoprijava obračun in obresti (popravki napak iz preteklih obdobij)"
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
|
Ker ste izbrali samo obresti. probajte drugi dve možnosti.
od kdaj pa se plačuje zamudne obresti fursu pri prejetih računih? to plača tisti ki izda prepozno. za prejete je edino, če jih dobite šele po enem letu, da ne morete odbijat ddv-ja...
|
|
|
|
|
|
|
Jas sem menila, da gre za prepozno prejet račun za dobavo iz EU, kjer se v primeru zamude pri obveznosti naredi samoprijavo in obračuna še obresti.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
DDV
»
obresti od prepozno prejetega računa
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,415 seconds.