Usersite
»
UserSite HR
»
Postavke
»
Identi
»
Serijski broj tip O - Sastavljen serijski broj i barkod čitač
Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 1
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Pozdrav,
„Artikl 1111 mi je označen s "O - Sastavljen serijski broj", u šifrantu predložaka serijskih brojeva postoje kolone: serijski broj, lot, mjesec valjanosti i godina valjanosti. Podatke želim prebacivati putem ručnog terminala. Pa me zanima u kojem formatu treba biti txt koji služi za prebacivanje podataka. Da li mora biti u formatu: 1111;10;3456;L123;08;11 ili u nekom drugom formatu? Također što je s redovima iz predložaka koji služe kao znak. Npr. imam jedan red u predlošku serijskih brojeva "/" koji služi da se datum valjanost prikaže u obliku MM/YY.“
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 0
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Pozdrav,
Serijski broj nemoj sa ničime odvajati, pogledaj kako izgelda tvoj serijski broj na izdavanju. Mislim da kod tebe radi problem što si unio da je `LOT` dužine 15 znakova, a da ti LOT nema dužinu od 15 znakova, a čitač očekuje 15 znakova od LOTa, 2 od mjeseca i 4 od godine, kao što si naveo u postavkama. Ja sam išao tvojim primjerom i kad sam unio 14 praznih mjesta prije serijskog broj, proradilo je. Pretpostavljam da ćeš skratiti LOT na potrebnu dužinu, tako da nema praznih mjesta. Ili ćeš unositi prazna mjesta?
|
|
|
|
|
|
|
Ok, jasno mi je, ali što ako su mi LOT/Serijski broj promjenjive dužine? Npr. Artikl 1 ima dužinu LOT-a 2, a Artikl 3 ima dužinu 3. Znaći bilo bi: Artikl2; 22122011 (22 LOT, 12 VALJANOST, 2011 VALJANOST) Artikl3;333122011 (333 LOT, 12 VALJANOST, 2011 VALJANOST)
Ili drugačije?
|
|
|
|
|
|
|
Da, morao bi kod prvog imati jedno prazno mjesto. Ili možda još bolje , mogao bi imati više predložaka serijskih brojeva prema dužini lota.
Lp Saša
|
|
|
|
|
|
|
A Pantheon bi automatski prepoznao za svaki red iz čitača koji je predložak broja?
|
|
|
|
|
|
|
Da, kod uzme podatak koliko dugačak mora biti serijski broj iz šifranta predložaka serijskih brojeva.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Postavke
»
Identi
»
Serijski broj tip O - Sastavljen serijski broj i barkod čitač
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,420 seconds.