Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Objave: 1
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Postovana Admira
Molim vas da nam posaljete upute kako cemo postaviti obracun koristi u Pantheonu 555206! U prilogu se nalazi trazena formula od komitenta za sve nejasnoce stojim vam na raspolaganju!
Molila bih nekog od vasih da mi se javi pa da i ovo popravimo! Lp,Fikreta
|
|
|
|
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Pozdrav Fikreta,
jako jednostavno postavljaš. napravis VZ sa formulom koju zele (1. ili 2. iz upustva koji zakačila). NA VZ za korist, za Tip zarade biraš: 1. ako korist ulazi u Bruto osnovicu, tj. uvećava osnovicu za obračun poreza, biras tip B-Plaćanje u stvarima 2. ako se samo oduzima od neto plate, biras tip K- korist, i onda napravi odbitnu VZ, kojom ćeš taj iznos oduzeti od Neto plate. Nadam se da sam bila jasna, ako ne. najbolje mi posalji konkretan primjer, sta traze, pa ću poslati tačne postavke.
Lp
|
|
|
|
|
Postovana Admira,
Buduci da sam slala prilog koji nam trazi komitent(prilog br.1 b) obracun)zamolila bih da isti podesis u Pantheonu.Pa nam sa uputama i prtscr posaljes.Hvala unaprijed.
Npr. ako ima 100 km neto isplate u stvarima podesis po formuli na neto-neto isplate dakle da iz bruta izbija samo doprinose ali ne i porez. Lp,Fikreta
|
|
|
|
|
Pozdrav Fikreta,
nema potrebe za slikama. Mozes i sama, ti ipak nisi početnik, evo ti bitne upute:
1. kreiraj VZ za Redovan rad, postavi formulu iz priloga, npr. ((#Del04#-(300+#INDOLAJSAVA#))/0,9+(300+#INDOLAJSAVA#))/0,69*(#PRUre#/#Fa3#), faza obračuna A, vrsta rada za Redovan rad, tip zarade P, konta. 2. Kreiraj VZ za Korist, npr. KOR, s formulom npr. ((#Del05#-(300+#INDOLAJSAVA#))/0,9+(300+#INDOLAJSAVA#))/0,69*(#PRUre#/#Fa3#), faza obračuna A, vrsta rada za Redovan rad, tip zarade 0-Korist, konta. 3. kreiraj VZ odbitnu, U formulu stavi #VZKOR-Neto#, faza obračuna H odbitak, bez vrste rada, bez tipa vrste zarade.
* Del04 - Neto plata * Del05 - Iznos koristi u neto plati.
Postavi ovako, pa istestiraj, da li je ok, ako ne bude, šalji šta nije ok, da dorađujem.
Lp
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.466 seconds.