Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
eri
#1 Posted : 06 December 2011 13:56:27(UTC)
eri

Rank: PA User

Zavihek plačilni nalog!
Pred časom se je v Pantheon programu na panelu Blago/Prevzem/Dokument/ npr. 120
na zavihku Likvidatura dodal zavihek Blagajna.
S tem, ko se je dodal ta zavihek, se vsakič, ko se odpre to okno najprej prikaže ta zavihek in šele nato moraš izbrati zavihek Plač. nalog.
Menim, da nisem edina uporabnica, ki me to moti in ki želim, da se mi prednastavljeno odpre zavihek Plač. nalog.
Torej, za vse tiste, ki uporabljamo program tako, da sproti izdelujemo plačilne naloge in je le-teh praviloma več kot plačil preko blagajne, je to moteče in menim, da nisem edina, ki uporabljam program na ta način.
Res je, da je bil zavihek Blagajna dobrodošla izboljšava, ampak menim, da ne bi smela biti narejena tako, da poslabša uporabnost drugim uporabnikom.
Res je tudi, da ko enkrat izbereš ta zavihek, ti ostane prednastavljen, dokler ne zapreš okna. Vendar, če knjižiš vsak dan postane to vseeno moteče!
Rešitev za vse bi bila, da si vsak nastavi sam, glede na to kakšne vrste plačila pretežno vnaša.
Zadevo sem sicer že prijavila in dobila rešitev, vendar me vseeno zanima, če to moti še katerega uporabnika, saj menim, da včasih za tako na videz nepomembno zadevo uporabniki nimajo volje zgubljat časa in take zadeve ne prijavijo, saj je pot do realizacije kakšne izboljšave oz. popravka še vedno vse prej kot lahka.
simonklemen
#2 Posted : 06 December 2011 20:22:02(UTC)
SIMONKLEMEN

Rank: Datalab

Upam, da so vam dali postopek, ki vam vedno odpira zavihek Plačilni nalog. Premišljujem, da bi dodali možnost, da si zapomni in ponovno odpre zadnji aktivni zavihek. Bi to bilo OK?
eri
#3 Posted : 06 December 2011 21:06:49(UTC)
eri

Rank: PA User

Ja, dobila sem takšen postopek kot ste ga omenili. Sicer pa se mi zdi za vse uporabnike vaš predlog še bolj enostaven.
Hvala za komentar in lp, Erika
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)