Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»
za svaku POS VD staviti posebne načine plaćanja
Rank: Datalab
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Molim vas jednu informaciju vezano za POS- 320
Da li je moguće na 320, 321 , itd. dakle na bazi koja ima više VD-a maloprodaja da se na svaki VD stave posebni načini plaćanja…
NPR 320 ima 1;2;3;4;5 321 ima 11;12;13;14;15
Kada sma to probao, meni uvijek zadnje dodane stavi na sve VD-e, da li u nečemu griješim ili……da li se načini plaćanja mogu vezati uz samo jedan VD POS-a,
Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Pozdrav,
Ova postavka je vezana za korisnika (user setting). Trebalo bi se sa svakim korisnikom ulogirati u program i postaviti mu dozvoljene vrste plaćanja.
|
|
|
|
|
|
Rank: DL Partner
|
HD_odgovorio wrote:Pozdrav,
Ova postavka je vezana za korisnika (user setting). Trebalo bi se sa svakim korisnikom ulogirati u program i postaviti mu dozvoljene vrste plaćanja.
Mislim da bi trebalo dobro razmisliti o ovome jer odgovor i sadašnje rješenje ne zadovoljava.... čak naprotiv, stvara probleme kod knjiženja POS-a iz načina plaćanjam a to je čest slučaj u novije vrijeme od kada smo dobili tu opciju... Zamilsite situaciju da zbog bolesti ili godišnjeg odmora pošaljete jednog ili dva usera na zamjenu na drugu lokaciju koja ima tako posatvljeno knjiženje. Onda kad navečer zaključite blagaknu, napravi blagajničke primitke, a budući d aje koristio svoje načine plaćanja, to više ne završi na knjiženju na kontima blagajne te prodavaonice, bego na kontima prodavaonice na kojoj je izvorno načinima plaćanaj vezan user... Mislim da to nema smisla i da se treba dati opcija ili/ili kojom bi se to moglo regulirati i izabrati,,, user postavka na ovome vrijedi samo da bi odijelili načine plaćanaj koje se koriste u rčaunovodstvu od onih koje koriste useri na POS-u.... ne vidim da je netko vidio malo dalje i predvidio navedenu situaciju... Iskreno, očekujem da hitno poradite na ovome jer imam potencijalni lead sa preko 70 POS kasa i lokacija i ne mogu mu uopće ići prezentirati rješenej zbog toga.... a godinu dana sam molio Simona da riješi knjiženje POS iz šifranta načina plaćanja....
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»
za svaku POS VD staviti posebne načine plaćanja
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,409 seconds.