Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Subjekti
»
Tip subjekta - sprememba nastavitve
Rank: PA User
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 46
|
Sporočam vam, da sem uporabljala funkcijo Tip subjekta tako, da sem uporabila t.i. govoreče šifre, npr. določila oz. uporabila sem eno črko za vse partnerje, ki sem jih želela izpisat, tako za dobavitelje kot kupce. Ne vem kdaj oz. s katero verzijo(saj tega ne uporabljam zelo pogosto) se je spremenilo, da se ne more uporabljati ena šifra hkrati za obe vrsti partnerjev. Tako sem morala ustvariti novo šifro in popraviti vse vnose pri eni vrsti partnerjev! Ni mi jasno, zakaj ste to spremenili oz. kje se ni dalo tega uporabiti?
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 204
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
https://usersite.datalab.eu/Wiki...SI/Default.aspx?tocid=95V PA55 na subjektu, ki je kupec ni mogoče izbrati tip subjekta, ki je definiran za vrsto subjekta dobavitelj in obratno. Za kupca se lahko določi le tip subjekta kupec, itd. Sem preveril še v Pantheon50 in tam je bilo res možno izbrati tako kot pravite. Torej kot ste napisali, potrebno kreirat novo šifro in popraviti... Lp, J.
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 46
|
Hvala za pojasnilo. Žal nisem šla prebrat vseh navodil na to temo, ker sem še lansko leto v decembru na PA55 lahko uporabljala isto šifro, ki je ostala vnešena pri partnerjih do danes. Lp
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Subjekti
»
Tip subjekta - sprememba nastavitve
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,786 seconds.