Rank: Advanced Member
|
Pozdravljeni, že dolgo časa pogrešam opcijo na dokumentih prevzema in izdaje da bi bilo omogočeno iskanje identa po subjektovi kodi oz. nazivu. Velikokrat se zgodi, da nisi prepričan ali imaš zapis subjektove kode v identu tako da brezpomensko tipkaš ......... Lep pozdrav istok www.erismo.eu
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
Joined: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
Pozdrav
Istok imas to možnost.. AK -> skupine uporabnikov->uporabnik->ostale nastavitve |
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljen,
hvala ti za odgovor. Hmmmm ne vem ... ali se ne razumeva ali pa meni to ne deluje. Ko na dokumentu prevzema pišeš kodo identa v okence za vpis/iskanje se ti odpirajo kode identov katere imaš ti ne pa subjektove kode. Npr. Imaš kodo identa "*TEL" katero uporabljaš za plačilo telefonske storitve pri mobitelu. Pod kode subjektov zapišeš da je to "plačilo telefona" v okence za vpis identa to vpišeš in se ti pojavi in z enter potrdiš nato se ti pojavi ident "*TEL". Če pa nardediš napako in vpišeš "plačilo telefon" (pozabiš na "a" pa ti javi napako ...... ne vem ali ne znam nastavit ali pa ......
LP istok
|
|
|
|
|
|
Joined: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm.... Ja ....... ravno to me moti ......... dobrodošla bi bila dodatna vrstica z dropdown menijem v katerem bi imel pregled nad vnešenimi kodi subjektov (pač za subjek za katerega delamo dokument).
Datalabovci kaj pa vi pravite na to?
LP istok
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo,
tudi jaz sem si poskušala to nastavit po navodilih: -v AK nastavljeno da išče po subjektovih kodah - v identih vpisane subjektove kode
Ko kreiram dobavnico bi (po navodilih sodeč) moralo prepoznati če vpišem subjektovo kodo vendar je ne. Sem morda spregledala in je potrebno še kaj nastaviti?
Prosim za pomoč. Hvala
|
|
|
|
|
|
|
To sem si tudi jaz enkrat nastavil po navodilih in deluje.
Problem je le, ker ne prikazuje kode v dropdown boxu, ampak se po vnosu kode pritisne enter in prenese pravilno kodo.
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljeni,
dodatno okno za vnos subjektove kode: * za razlogi, ki ste jih vi navedli * proti - uporabnik ne ve ali ima v šifrantu isto kodo kot dobavitelj ali ne - na tak način se to olajša
nastavitve da vam to deluje: * vnos subjektovih kod v šifrantu identov * nastavitve v admin konzoli - kot ste že navedli
v dokumentu, naročila/blaga - se v polje ident vnese dobaviteljeva šifra in pritisne enter - nakar vam program prenese vašo šifro v dokument.
lp, m
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,480 seconds.