Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izračun cene sestavljenega paketa
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 28/03/2011(UTC) Objave: 82
Zahvale: 3 krat
|
V sestavljenem paketu imam vrednost kosovnice, v načinu za izračun cene "FORMULA" sem nastavil, da je cena enaka #kosovnica#, ampak zgleda program ne dodeli vrednosti spremenljivki #kosovnica#. Ima kdo kako idejo kako točno bi zapisal stavek, da bi to delalo?
THX |
Geotermal d.o.o. |
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 15/03/2012(UTC) Objave: 2
|
Tudi sam imam podobne težave...
Za sestavljeno blago knjigovodska vrsta 201 tip C lahko vnesem kosovnico, kjer se mi tudi izračuna vrednost kosovnice. Ko ta ident uporabim pri izdaji računov mi ne prikaže cene kosovnice. Poskusil sem tudi opcijo za izračun cene s pomočjo formule, kjer sem uporabil vrednost spremenljivke #KOSOVNICA# in zadeva ravno tako ne deluje?
Kako se da rešit težavo? Ali je težava morda v licenci programa, imam namreč licenco LX.
Hvala za pomoč!
Marko
|
|
|
|
|
|
|
Kot podjetje močno pritiskamo na Datalab, da reši to zadevo z izračunom in prenosom zneska kosovnice v znesek, ki ga lahko prikažemo na računu, saj je drugače funkcija sestavljenega paketa skoraj brez veze. O tem je seznanjeno vodstvo, razvoj, produktni vodji, telfonistka in vodja prodaje, a bo o usodi rešitve odločala večina... kot na referndumu ali bo popravek zanimiv za večino uporabnikov ali ne.. takšno je bilo pojasnilo Datalaba, s pripisom, da mi lahko pogodbeni partnerji Datalaba to zadevo rešijo v nekaj minutah, seveda za plačilo v €. Problem je pri nas aktualen od 2010.
Zato pozivam vse uporabnike, ki zaznajo tako težavo, da se podpišejo tukaj ali me kontaktirajo na PM ali email. |
Geotermal d.o.o. |
|
|
|
|
|
|
omenjeni popravek bi moral biti upoštevan v buildu 5.5.57.0 vendar je datalab požrl besedo. Tako, da mi pe do danes ne vedo povedat kaj je #KOSOVNICA" in kje lahko ta podatek uporabim.
GO DATALABA GO.... TO...!!!! |
Geotermal d.o.o. |
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago