Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
MojcaG80
#1 Posted: : 23 February 2012 10:03:39(UTC)
MojcaG80

Rank: Advanced Member

You have been a member since:: 31/05/2011(UTC)
Posts: 49

Naleteli smo na dogodek, da so zaposleni na POS račun, ki je bil že izpisan (končni kupec), ko se je le ta odločil kupiti dodatni artikel, s puščico nazaj postavile na številko predhodnega računa in na račun, ki ga je stranka že dobila dodale dodatni artikel in račun z isto številko ponovno izpisale.
Posimo, da nam razložite kako je to mogoče ali se kje da nastaviti, da POS računa, ki je bil že izpisan ne moreš nikoli več popravljati dodajati ali brisati pozicije, (razen s stornacijo) ker to lahko vodi do težkega problema z davčenga in tržnega vidika, in posredno tudi do goljufij?
JUREBOV
#2 Posted: : 23 February 2012 11:43:22(UTC)
JUREBOV

Rank: Datalab

You have been a member since:: 24/04/2009(UTC)
Posts: 204

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Pozdravljeni,
v ta namen je narejena kontrola in avtorizacije. V nastavitvah VD320 označite preklopnik "Potrdi dokument ob izpisu" in v avtorizacijah nastavite "ničelno" nad postavko "Spreminjanje potrjenih prometov" in izberite vašo VD (npr.: 320).
Avtorizacija: Datalab aplikacije - Datalab Pantheon - Blago - Spreminjanje potrjenih dokumentov - VD.
Lp, J.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,404 seconds.