Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
jagoda
#1 Objavljeno : 05 March 2012 18:26:44(UTC)
jagoda

Stopnja: PA User

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Objave: 37

Pozdravljeni

Zanima me kam naj vnesem št pogodbe, ker kupec pri iztavitvi mesečnih računov zahteva št pogodbe! Poizkusil sem že pri polju letna izjava v finančnih podatkih kupca, pa je možen vnos samo 10 mestnega števila, jaz pa imam opravka z 16 mestno število pogodbe!
Prosim za pomo
Hvala
Dušan
M91K
#2 Objavljeno : 06 March 2012 11:43:06(UTC)
M91K

Stopnja: DL Partner

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Objave: 113

Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
Jaz bi vam svetovala naslednje:
- za vsako pogodbo naredite vnos v modul naročil (verjetno imate določene pogoje, idente, količine, plačila,...)
- v vezni dokument 1 ali 2 (odvisno od zasedenosti) vnesenete številko pogodbe - ustrezno si nastavite na vrstah dokumenta
- v AD konzoli obkljukate preklopnik, da se vam podatek iz veznega dokumenta iz naročila prenese na dokument računa
https://usersite.datalab...Default.aspx?htmlid=1729
- ko izdelate račun ga naredite preko funkcionalnosti gumba Dodaj. Če je pogodba letna in računi mesečni (kakor navajate), boste torej iz enega prejetega naročila / pogodbe, izdelali 12 računov.

Poleg tega, da boste zagotovili podatek o številki pogodbe, boste preko obračuna naročil pridobili tudi info, kolikšne so bili pogodbene količine/vrednosti in primerjavo z dobavo (naročeno / dobavljeno).

Lp,m.
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,123 sekunde.