Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
jagoda
#1 Posted : 05 March 2012 18:26:44(UTC)
jagoda

Rank: PA User

Pozdravljeni

Zanima me kam naj vnesem št pogodbe, ker kupec pri iztavitvi mesečnih računov zahteva št pogodbe! Poizkusil sem že pri polju letna izjava v finančnih podatkih kupca, pa je možen vnos samo 10 mestnega števila, jaz pa imam opravka z 16 mestno število pogodbe!
Prosim za pomo
Hvala
Dušan
M91K
#2 Posted : 06 March 2012 11:43:06(UTC)
M91K

Rank: DL Partner

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Jaz bi vam svetovala naslednje:
- za vsako pogodbo naredite vnos v modul naročil (verjetno imate določene pogoje, idente, količine, plačila,...)
- v vezni dokument 1 ali 2 (odvisno od zasedenosti) vnesenete številko pogodbe - ustrezno si nastavite na vrstah dokumenta
- v AD konzoli obkljukate preklopnik, da se vam podatek iz veznega dokumenta iz naročila prenese na dokument računa
https://usersite.datalab...Default.aspx?htmlid=1729
- ko izdelate račun ga naredite preko funkcionalnosti gumba Dodaj. Če je pogodba letna in računi mesečni (kakor navajate), boste torej iz enega prejetega naročila / pogodbe, izdelali 12 računov.

Poleg tega, da boste zagotovili podatek o številki pogodbe, boste preko obračuna naročil pridobili tudi info, kolikšne so bili pogodbene količine/vrednosti in primerjavo z dobavo (naročeno / dobavljeno).

Lp,m.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)