Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 37
|
Pozdravljeni
Zanima me kam naj vnesem št pogodbe, ker kupec pri iztavitvi mesečnih računov zahteva št pogodbe! Poizkusil sem že pri polju letna izjava v finančnih podatkih kupca, pa je možen vnos samo 10 mestnega števila, jaz pa imam opravka z 16 mestno število pogodbe! Prosim za pomo Hvala Dušan
|
|
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 113
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Jaz bi vam svetovala naslednje: - za vsako pogodbo naredite vnos v modul naročil (verjetno imate določene pogoje, idente, količine, plačila,...) - v vezni dokument 1 ali 2 (odvisno od zasedenosti) vnesenete številko pogodbe - ustrezno si nastavite na vrstah dokumenta - v AD konzoli obkljukate preklopnik, da se vam podatek iz veznega dokumenta iz naročila prenese na dokument računa https://usersite.datalab...Default.aspx?htmlid=1729- ko izdelate račun ga naredite preko funkcionalnosti gumba Dodaj. Če je pogodba letna in računi mesečni (kakor navajate), boste torej iz enega prejetega naročila / pogodbe, izdelali 12 računov. Poleg tega, da boste zagotovili podatek o številki pogodbe, boste preko obračuna naročil pridobili tudi info, kolikšne so bili pogodbene količine/vrednosti in primerjavo z dobavo (naročeno / dobavljeno). Lp,m.
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.