Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
ne najdem več izpisa za UNP
Stepen: PA User
Pridružen(a): 19/05/2010(UTC) Komentari: 53
|
V build-u 5.5.55.10 je bila oblika izpisov za izpis UNP plačilni nalog UNP FS . V build-o 5.5.56.0 ga ni več . Mogoče kdo ve kam se je izgubil in kako priti do tega izpisa, ki bi v novem bild-u deloval?
|
|
|
|
|
|
Stepen: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 403
|
Pozdravljeni,
kje ga ne najdete? Med izpisi na veleprodaji?
Poglejte v Administratorsko konzolo -> Nastavitve -> Parametri programa -> Denar -> Plačilni nalogi -> Privzete vrednosti in izpis, če imate med Vrste obrazca izbrano UPN.
SimonKlemen
|
|
|
|
|
|
|
Nastavitve so pravilne, izbrana vrsta obrazca je UPN, vendar ne dobim izpisa A6F
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 31
|
Odprite izpis UPN in potem v predogledu v spustnem meniju na orodni vrstici zgoraj levo poiščite svoj izpis.
|
|
|
|
|
|
|
Izpisa v spustnem meniju ni! Vem , da nekateri potrebujejo tako osnovna navodila, vendar sem to preverila še preden sem postavila vprašanje na forum.
Pred tem sem tudi primerjala z backupom baze na build-u 5.5.55.10, kjer je izpis še vedno prisoten. Izdelava novega izpisa z enakimi nastavitvami kakor v buildu 5.5.55.10 ni bila uspešna. Javlja mi napako, da podatki na datasetu, ki se je uporabljal na izpisu A6F niso na razpolago.
|
|
|
|
|
|
|
Poglejte, ali imate izpis še v bazi, ali ima isti tip izpisa in iste datasete na izpisu.
|
|
|
|
|
|
|
Oblika izpisa A6F je med naborom izpisov prisoten, se ga da pa uporabit samo v likvidaturi. Vprašanje sem locirala na Izdajo, saj potrebujem izpis ob formiranju zbirnih izdanih računov za kupce. V starem bildu je bil na razpolago ob knjigovodski listini zbirno fakturiranje kupcu , meni plačila, obročno plačevanje , izpis UPN in se je prikazal kot eno od oken izpisa A6F, ki je imel dve različni okni. Sedaj je privzeti izpis 24E, ki je neuporaben in izpisa A6F ni možno izbrati. V likvidaturi pa ne morem izdelat avtomatično UNP za kupca. Peš pa je brez potrebe zamudno glede na to da je primeren izpis že oblikovan in je predhodno deloval.
|
|
|
|
|
|
|
Tam kjer je izpis 24E, se vam prikazuje tudi izpis 2U0, ki je tudi izpis obrazca UPN. Res pa je da je to izpis, ki ima UPN obrazec samo na dnu strani. Prikaz izpisa z likvidature smo onemogočili, ker sicer ni bilo mogoče izpisati izpisa 2U0, ko ste enkrat izbrali izpis 24E.
|
|
|
|
|
|
|
Rešitev, da se je odpiral UPN plačilni nalog iz likvidature je bila narejena kot začasna, dokler ne ni naredil UPN plačilni nalog na izdaji blaga.
|
|
|
|
|
|
|
Hvala za informacijo. Izpis 2U0 ni primeren za moje potrebe. Sem ga pa k sreči lahko predelala in ga bom lahko zadovoljivo uporabljala.
|
|
|
|
|
|
|
Do vašega izpisa pridete tako, da na dokumentu izdaje blaga kliknete na ikono s tiskalnikom in izberete Račun -> račun s PP (npr. 24J, 24Q). Pri pogojih. ko se ne sme izpisati PP, se izpiše tudi vaš izpis na likvidaturi.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»