Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 1
Prejete zahvale: 2 krat v 2 objavah
|
Admira nemoj zamjeriti ali hoću da to okončam da mi ide automatizmom zbog kontrole i evidencije. Dakle samo upustvo za obračun regresa na koji način se obračunava isti.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Nemam razloga vam zamjeriti, vi kao partner imate pravo otvoriti ticket i postaviti pitanje, za ono što vam nije jasno. Moj posao se je da vam odgovorim i pomognem u rješavanju problema. Što se tiče regresa, to mozete odlučiti proizvoljno kako želite obračunavati. Možete kroz novu vrstu obračuna, tako sto kreirate novu vrstu dokumenta za regres, ili kao dodatnu vrstu zarade na već postojećem obračunu za redovan rad. Moj savjet je nova vrsta dokumenta radi preglednosti. Kreirate novu VZ za regres. Ako isplaćujete samo neoporezivi dio, za fazu obračuna birate L, a na vrsti rada ne uključujete poreze i doprinose. Ako isplaćujete i oporezivi dio, na vrsti rada moraju biti porez i doprinosi, faza obračuna je A. Što se tiče formule, prilagođavate je načinu obračuna. Ako isplaćujete neki fixni iznos, formula je #PRZnesek#, gdje iznos upisujete u polje iznos na pripremi obračuna, ako je to prosječna plata u FBiH, formula je #Fa1#, iznos mora biti upisan u šifrantu prosječnih plata, za taj mjesec, ako je to 70% od plate radnika, onda je formula #PRZNesek#*0,7...ako nije nista od ovoga, mozete mi slati način na koji obračunavate, pa da vam pomognem pri kreiranju formule..
Lp
|
|
|
|
|
|
|
SVE SAM UŠTIMAO ALI MI NE POVLAČI KOD PRIPREME OBRAČUNA REGRESA RADNIKE ZA OBRAČUN
|
|
|
|
|
|
|
Ok sad je dobro: zatvaram sve kartice hvala lijepo
|