Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
neplačana odsotnost
Stopnja: Member
Pridružen(a): 06/12/2011(UTC) Objave: 19
|
Pozdravljeni, imam delavca pri katerem sem obračunala neplačano odsotnost po navodilih, do tam vse lepo in prav. Pri REK-1 mi pa zpiz prispevka, katerega mi plačamo namesto delavca ne prišteje v reku. Obračuna ga, v likvidatri ga prikaže, plačilna lista ok, kje je napaka? lp.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 21/11/2011(UTC) Objave: 179
Prejete zahvale: 5 krat v 5 objavah
|
Zdravo. Bi mi lahko na mail janjak@datalab.si poslali plačilko in rek ter kako bi bo vase moralo biti? Hvala in lp, Janja
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo. Hvala za poslano. Torej bi vam moralo na zbirnem reku prispevek prikazati v polju 506, na individualnem reku pa v polju A081? LP, Janja
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo. Preverite ali imate prispevek za neplačano odstonost v šifrantu prispevkov nastavljeno: Plačnik: O, Tip prispevka: P, Vrsta prispevka IZ pokojninsko in invalidsko zavarovanje? LP, Janja
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 06/12/2011(UTC) Objave: 19
|
Prispevek je tako nastavljen, z O no po zakonu je plačnik za prispevek zpiza za neplačano odstotnost podjetje P. Pustila sem O, ker sem predpostavljala da je oznaka potrebna zaradi neto odbitka. lp.
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo. Vrsta prispevka v šifrantu prispevkov imate prazno, zato vam ne dela. Na moji bazi je delalo, zdaj ko sem pobrisala vrsto prispevka pa mi dela kot vam. Javite, če je sedaj ok. LP, Janja
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»