Usersite
»
UserSite SI
»
Sistemsko okolje
»
Pantheon hosting - Vista - nemogoč vstop v šifrant subjektov, odprte postavke, itd
Rank: Member
|
Pozdravljeni,
se je morda že kdo srečal s to težavo? Build 555620. Po prehodu na hosting se mi samo na enem računalniku, kateremu je operacijski sistem 32bitna Vista, dogaja to, da:
1. ne morem v šifrant subjektov (krogec se samo vrti, ni napake, vrtel bi se tudi celo leto, če bi ga pustila - testirano čez noč) 2. ne morem v odprte postavke - enako kot zgoraj 3. ne morem v zaključek leta 4. in še ena zadeva mi šteka, samo se zdaj ne morem spomniti katera.
Od začetka nisem imela šumnikov, ampak sem tole rešila v samih nastavitvah. Vse sem prešnofala, ne morem odkriti razloga za to čudno dogajanje.
Na žalost, vsi ostali (drugi uporabniki in moj drugi računalnik) so že na win7 64bit in tam teh problemov ni. Any Idea?
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Spoštovani; osnovni preizkus je restart vašega računalnika, v primeru, da ne bo bolje, nas kontaktirajte za internetno povezavo/vpogled na vašem računalniku.
|
|
|
|
|
Pozdravljeni,
na hostu smo cca 1 - 2 meseca. Od takrat sem že 100x računalnik ugasnila, tko da v tem ni problem.
Sem si sedaj izposodila enega z Visto in bom inštalirala zadevo, da vidim, če bo tudi na njem tovrstno dogajanje. V kolikor da, ni druge razlage, kot da gre za programsko napako.
Sporočim kar preko podpore.
Lp
|
|
|
|
|
Tkole. Pantheon sem inštalirala na drugo Visto 32-bitno in enako kot pri meni, zgoraj omenjeni deli programa ne delajo - niso dostopni.
Danes sem naredila še reinstall svojega operacijskega sistema na Visto 64-bitno in je stanje enako - ne morem do subjektov, odprtih postavk, zaključka poslovnega leta - program zmrzne.
Torej, je safe to say, da Pantheon verzija 555620 (zadnja na Host-u) v Visti ne deluje pravilno.
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Sistemsko okolje
»
Pantheon hosting - Vista - nemogoč vstop v šifrant subjektov, odprte postavke, itd
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,454 seconds.