Rank: DL Partner
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 8
|
Pozdravljeni, se še komu drugemu dogaja problem s stabilnostjo aresa? Meni se v verziji 556xx iz patcha v patch bolj sesuva. Sesuva se pri čisto običajnih operacijah, kot je prevajanje, preskok na drug postopek, odpiranje form.
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 10/02/2010(UTC) Objave: 88
|
Pozdravljen Leon,
jap ..... tudi jaz sem dobil isti občutek ...... da od verzije 5556xx naprej dela hitreje .... in se hitreje ter bolj pogosto sesuva.
LP istok
|
|
|
|
Rank: DL Partner
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 8
|
Danes se mi je celoten pantheon pri programiranju v aresu vsaj 20x sesul. Večina časa porabim z odpiranjem programa kot pa z produktivnim delom. Levo roko pa imam vedno na ctrl+s in shranim vsako zapisano vrstico kode.
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 22
|
Pozdravljeni,
problem "sesuvanja" pokušamo reproducirati prav zdaj pri nas, zaenkrat neuspešno, tudi regularni testi in avtotesti na 555630 in 555631 niso odkrili ničesar podobnega. V področju prevajalnika ni bilo spreminjano nič, torej sam engine ki poganja DPA postopke ni prizadet, gre za probleme s formami, ki so v Aresu enakovredne kot v ostalih področjih PA in so bile podvržene refactorju (bistvenim pohitritvam pa še kaj drugega se bi našlo).
Še komentar na patche. V tem build ciklusu so res precej frekventni, vendar se tudi menja nekaj fundamentalnih stvari v samem sistemu, ki jih nikakor ne bi hoteli "vmešati" v main build, zato smo jih kljub overheadu, ki nam ga tak pristop povzroča, reševali v patchih in poskusili anomalije tudi sproti odpravljati. To ni običajen modus operandi za patche, količina se bo z buildom 555700 spet spustila na minimum, kolikor je potrebno.
Dodatni komentarji o okoliščinah, v katerih se dogajajo crashi dobrodošli...
LP, Dare
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 22
|
Izbrisan podvojen post... LP, Dare Edited by user 15 May 2012 14:20:40(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
Rank: Member
You have been a member since:: 16/11/2011(UTC) Objave: 18
|
DARER wrote:Pozdravljeni,
problem "sesuvanja" pokušamo reproducirati prav zdaj pri nas, zaenkrat neuspešno, tudi regularni testi in avtotesti na 555630 in 555631 niso odkrili ničesar podobnega. V področju prevajalnika ni bilo spreminjano nič, torej sam engine ki poganja DPA postopke ni prizadet, gre za probleme s formami, ki so v Aresu enakovredne kot v ostalih področjih PA in so bile podvržene refactorju (bistvenim pohitritvam pa še kaj drugega se bi našlo).
Še komentar na patche. V tem build ciklusu so res precej frekventni, vendar se tudi menja nekaj fundamentalnih stvari v samem sistemu, ki jih nikakor ne bi hoteli "vmešati" v main build, zato smo jih kljub overheadu, ki nam ga tak pristop povzroča, reševali v patchih in poskusili anomalije tudi sproti odpravljati. To ni običajen modus operandi za patche, količina se bo z buildom 555700 spet spustila na minimum, kolikor je potrebno.
Dodatni komentarji o okoliščinah, v katerih se dogajajo crashi dobrodošli...
LP, Dare Pozdravljen Dare. Jaz nobenih problemov v ARES-u, niti z 555630, kaj šele z 555622 in 555621 nisem zasledil. Pogrešam pa zelo tvoje odgovore na HelpDesk-u, saj nekateri čakajo že skoraj dva meseca. lepo se mej. lp, tom
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.495 seconds.