Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
MojcaG80
#1 Posted: : 10 July 2012 10:31:15(UTC)
MojcaG80

Rank: Advanced Member

You have been a member since:: 31/05/2011(UTC)
Objave: 49

Če v podjetju uporabljamo 3 različne KP in imajo le te vsaka svojo tarif za povračilo zneska za prehrano, ali je kje možno določiti za vsako kolektivno pogodbo, ki jo vpišemo pri delavcu v personalni mapi, znesek povračila (sedaj imam v AK možnost za vse enako)
janjake
#2 Posted: : 10 July 2012 14:25:16(UTC)
janjake

You have been a member since:: 21/11/2011(UTC)
Objave: 179

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Zdravo.

Kje v Personalni mapi vnasaše KP? Pogodba o zaposlitvi? Možnosti je več:
- Lahko si v Administatorski konzoli odprete 3 polja in potem vsakemu delavcu določite katero povračilo mu pripada (posledično potrebujete 3 vrste zasluzka).
- Lahko si v poljubnih poljih personalne mape odprete polje Malica in tja vnesete znesek povračila, ki pripada določenemu delavcu.
- Ker vsako delovno mesto velja samo za 1 KP lahko uporabite tudi poljubno polje tam.

Mimogrede ... Kako pa rešujete izračun dopusta? Veljajo za vse KP isti kriteriji ali različni?

LP, Janja
MojcaG80
#3 Posted: : 10 July 2012 20:22:23(UTC)
MojcaG80

You have been a member since:: 31/05/2011(UTC)
Objave: 49

Hvala lepa za nasvete
Dopuste žal še vedno vodimo ročno v excelu, ker se nam kot ste že sami predvidevali razlikujejo že v osnovnem delu in v doseženi delovni dobi.
Hvala, se bomo poslužili 2.variante.

Lep pozdrav
janjake
#4 Posted: : 11 July 2012 10:08:44(UTC)
janjake

You have been a member since:: 21/11/2011(UTC)
Objave: 179

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Zdravo.
Nekdo je enkrat ze izpostavil ta problem, več KP, ampak ko smo sli preverjati omenjene KP je bil pri obeh dopust enako definiran.
Če imate voljo mi kreiranje prijavo in jo bom z veseljem preučila in podala predlog v razvoj. Lahko mi tudi pošljete na mail pa bom urigirala dalje. Moj mail je janjak@datalab.si.
Napišite mi katere KP uporabljate, kje zaradi tega v PA naletite na tezave in kako jih resujete (v ADK je mozen vnos samo 1 KP). In seveda kako rešujete problem dopusta. Če mi lahko dodate kaksne konkretne primere bi bilo toliko bolje. Na primer, da imate 2 delavca zaposlena v podketku po različnih KP in kakšna pravila veljajo za vsakega.
LP, Janja
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)