Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Proizvodnja - predkalkulacija
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 25/01/2011(UTC) Objave: 60
Zahvale: 4 krat
|
Pozdravljeni, ali kdo uporablja predkalkulacijo na osnovni kosovnici? Nekaj sem testiral, pa mi ne uspeva najbolje ...... 1. Že na začetku mi ne pobira "pripravljalnih in izdelavnih stroškov" sicer te lahko kasneje vnesem ampak ... 2. Povsod v kosovnici imam nastavljeno kot normativno osnovo 1 kos, ceno pa bi rad izračunal za npr. 10.000kos, ko le to na prekalkulaciji popravim se ne zgodi nič oziroma ko osvežim kalkulacijo se normativna osnaova sama popravi na 1 kos ..... Z formuli pa se še nisem ukvarjal .... se niti ne bi doklem mi osnova ne deluje ... Dobrodošla bi bila kakršnakoli informacija o tej temi. LP istok Uredil uporabnik 12 July 2012 11:07:52(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 25/01/2011(UTC) Objave: 60
Zahvale: 4 krat
|
Vprašanje: 2. Povsod v kosovnici imam nastavljeno kot normativno osnovo 1 kos, ceno pa bi rad izračunal za npr. 10.000kos, ko le to na prekalkulaciji popravim se ne zgodi nič oziroma ko osvežim kalkulacijo se normativna osnaova sama popravi na 1 kos .....
Rešitev: računa iz optimalne količine v Osnovni kosovnice > Osnovni podatki okence:Optim. Količ. xxx
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 40
|
Istok živjo!
najbolje, da me pokličeš - se bova povezala in pogledala samo težavo.
Lp Andrej
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve