Usersite
»
UserSite HR
»
Postavke
»
Identi
»
Ograničavanje pristupa identima
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 1
Prejete zahvale: 2 krat v 2 objavah
|
Korisnik želi voditi skladište na kojem bi artikli koji se zaprimaju na isto bili vidljivi samo dvama korisnicima dok drugi korisnici ne bi uopće vidjeli te idente niti skladišta. Slučaj je i obrnut odnosno one artikle koji drugi korisnici vide ova dva korisnika ne vide kao ni njihova skladišta. Moja ideja je bila da se otvore nove primarne i sekundarne klasifikacije te iste rasporede na idente koji bi se vodili na tim skladištima. Prethodno se otvore dva nova skladišta i vrste dokumenata za za primanje i izdavanje gdje se ta skladišta namjeste. Pokušala sam korisnicima ograničiti kroz autorizacije pristup određenim identima, ali se ograničenja mogu staviti samo u okviru dijela identa. Međutim, i tu se javlja problem jer kada npr. stavim "Ništavno" unutar klasifikacije identa po primarnim i sekundarnim klasifikacijama one se ipak ponude kada se logiram u PA kao taj određeni korisnik. Ono što mi je hitno je vidjeti da li se može nešto riješiti sa postojećim alatom u PA za ograničavanje idenata po korisnicima, a ovaj drugi problem je općenito potrebno riješiti.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Jedino što možeš napraviti je da za određeno skladište, VD i klasifikaciju identa staviš u autorizacijama na ništavno. U šifrantima subjekta, VD-a i identa ti će podaci biti vidjljivi, ali nećeš moći izdavati/zaprimati robu preko tih dokumenata, na to određeno skladište niti idente sa tom određenom klasifikacijom kao ni što nećeš moći mijenjati podatke na identima. Nije moguće označiti skladište/VD/idente da uopće ne budu vidljivi jednim korisnicima, a drugima da.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Uspjeli smo naći sami rješenje mimo autorizacija. Hvala. Pozdrav
|