Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Prenašanje opomb pri izdaji preko OL
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 28/10/2009(UTC) Objave: 13
Zahvale: 1 krat
|
z verzijo 8.11 so se pri izdaji preko Odpremne liste pojavile dodatne kljukice za: - Prenos skladišča - prenos opombe - Prenos interne opombe
kje se nastavi, oz kaj je potrebno nastaviti, da so kljukice privzeto vklopljene oz da si program zapomne zadnjo uporabnikovo izbiro?
|
|
|
|
|
|
|
ker ni odgovora, smo očitno edini, ki imamo težavo.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 01/06/2012(UTC) Objave: 19
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Morda si v AK|Parametri programa|Spošno zagotovite obkljukane vse tri možnosti shranjevanja, predvsem pa potrjen preklopnik "Shranjevanje nastavitev objektov na oknih". Lp.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 334 
|
Jaz imam nastavljen vse tri kljukice v AK, vendar se nastavitve dodajanja ne shranijo
|
|
|
|
|
|
|
@Tilka1109 - hvala za namig. Sem preveril, imamo obkljukano pa tukaj vseeno ne shranjuje nastavitev. Sicer pa sem že navajen, da se dobra ideja / potreba ne naredi do konca.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 01/06/2012(UTC) Objave: 19
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
@adlo: Malenkost. Sicer pa imam eno rešitev za vas, v kolikor bi vam prišla prav. Ker so ti preklopniki (prenesi skladišče, opombe in interne opombe) privzeto neobkljukani pa tudi ni neke nastavitve, da bi ob vsakem novem dodajanju dobili kljukico (vsaj jaz je ne poznam), si lahko v ta namen formo dodajanja shranite v predlogo. Najprej si v tem koraku dodajanja obkljukajte vse opcije, za katere želite, da so privzete, potem pa preko gumba z naslikanim listom papirja (levo od čarovnika) izberete možnost "Predloge obrazca" in trenutno predlogo shranite pod poljubnim imenom. Za novo predlogo si lahko določite tudi bližnjico (npr. CTRL+D), ki jo ob vsakem dodajanju uporabite in na ta način prikličete privzete nastavitve. Srečno, T. P.S.: Še vedno pa boste morali te nastavitve priklicati z enim od ukazov (ali z bližnjico ali preko zgoraj omenjenega gumba in izbire predloge.
|
 1 user thanked Tilka1109 for this useful post.
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 51
|
Zdravo, imate možnost, da si shranite nastavitve na naslednji način, Kakor je predlagala Tilka, samo da si nastvite Samodejno nalaganje in shranjevanje - Slabost tega, je, da si zapomni vse vaše zadnje izbore na formi.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»