Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
samosmart
#1 Objavljeno : 01 December 2012 20:09:20(UTC)
samosmart

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 01/12/2012(UTC)
Objave: 7

Pozdravljeni,

zanima me kako lahko spremenil Referenco za položnico - sedaj izpisuje SI12 jaz pa rabim SI00. Sem našel kje bi se naj to spremenilo ampak na položnici se še vedno pojavi SI12. Zanima me tudi kje se izklopi tisk OCR vrstice saj še nisem med izdajatelji.

Zanima me še kje uredim izpis celotne reference oz. drugega dela. Sedaj izpiše obliko 1205000001, hotel pa bi recimo 12-050-00001.

Hvala za pomoč in lep vikend ;)
Tilka1109
#2 Objavljeno : 03 December 2012 08:43:31(UTC)
Tilka1109

Stopnja: Member

Pridružen(a): 01/06/2012(UTC)
Objave: 19

Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
Pozdravljeni! Oboje urejate preko šifranta VD (Nastavitve|Program|Vrste dokumentov), kjer pod privzetimi vrednostmi spremenite polje "Sklic na št." - v vašem primeru na "00", pri "Polnjenju dokumenta" pa izberete zadnjo možnost "3-Sklic". Na likvidaturi pa je čisto spodaj dodano še polje "Polnjenje sklica prejemnika plačila", kamor vpišete za vaš primer "12-####", preostali del zapisa pa je vezan na številko "Dokumenta 1" - v vašem primeru bo to "050-00001", ki ga ročno vnesete v glavo dokumenta v polje "Račun". Istočasno morate na likvidaturi potem izbrati opcijo "1-Dokument 1" preko polja "Polnjenje dok". Se pa sklic plačilnega naloga, kreiranega iz računa VD 100, navezuje na model, ki je nastavljen pri računu dobavitelja v šifrantu subjektov. Lp!
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,514 sekunde.