Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 1
Prejete zahvale: 2 krat v 2 objavah
|
Imam 1 RE licencu. Na istom računaru mogu ući u panteon 10 puta. Kao da to spiječim, da mogu samo jednom ući u pantheon (koliko imam i licenca)?
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Nema ogranicenja po pitanju pokretanja PA .exe-a s jedne masine, to vazi samo kada se neko pokusa sa drugog clienta iz LAN-a. Postavi password tom korisniku.
|
|
|
|
|
|
|
Ova opcija automatska odjava je interesantna. Ako ga odjavi u pola računa hoće li gubiti podatke? Nema veze ja ću testirati a ti zatvori ovaj tiket.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
Da, imas timeout, njega koristis za situacije, kada imas u firmi npr. 1 licencu, koju koristi vise racunara, pa neki korisnici znaju otici na pauzu, a ostaviti PA pokrenut, ovako kad postavis recimo 10 min timeout, nakon 10 minuta automatski ce se odjaviti logovani korisnici sa servera i client masina, ako je LAN u pitanju, sto ce sprijecit zauzetost licenci, kad ih imas manje, nego aktivnih korisnika.
Automatska odjava ti radi, nakon 10 min idle time-a PAntheona, znaci 10 min na toj masini da niko ne radi nista, al to znaci samo odjavu, ne i gasenje PA, samo bi se moro ponovo logirati, to je vise oslobadjanje licenci, nego li zatvaranje PA .exe-a.
Lp
|
|
|
|
|
|
|
|