Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
jagoda
#1 Objavljeno : 20 December 2012 20:41:07(UTC)
jagoda

Stopnja: PA User

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Objave: 37

Pozdravljeni

Včeraj sem vsem odgovornim na Datalabu skupaj z g. Mertljem poslal spodnji dopis, pa niti enega odgovora nisem dobil! Ker je minilo že celo leto, od kar smo javili napako s serijskimi in zalogo, pa do danes niso stvari uredili, smatramo to kot eno veliko ignoranco in pa nesposobnost! Če bi toliko skrbeli za samo brezhibno delovanje programa, kot za zaščito licenc bi program deloval brezhibno! Sramota je da stvari ne morejo rešiti v celem letu. Mislim da bo treba narediti malce antireklame,napisati kako odprto pismov kak časopis, ali malce novinarje povprašat, če jih zanima "sposobnost" DAtalaba! Ali pa celo kar narediti protest na Koprski!??
Sprašujem se kako naj naredim inventuro če mi noben na DL ne more garantirat, da se stanje serijskih in zaloge ne bo uskladilo in bo nastala še večja zmešnjava!!

No prilagam še dopis na katerega v 24 iz DL niso sposobni odgovoriti:

Pozdravljeni

Leto je na okoli od kar smo prvič javili napako s serijskumi in zalogo! Ta napaka je nastala ob inventuri, ali prej, vendar inventura naj bi serijske in zalogo uskladila. Ker kljub neštetokratim intervencijam stvari še niste uredili sem globoko razočaran nad vašim reševanjem tega problema, še bolj pa me žalosti dejstvo,da inventure takšne, ki bi uskladila stanje ne morem narediti! Z vsemi potankostmi je seznanjen g. Aleksander H., ki se je edini trudil in nam skušal pomagati ampak on mislim da ni programer in ne more rešiti problema!

G Mertelj od vas pričakujem, da napnete vse sile in stvar rešite takoj tako da bomo inventuro ki jo imamo 29.12.12, naredili normalno in bodo stvari delalebrezhibno!

LP
Dušan
matejak
#2 Objavljeno : 20 December 2012 23:39:17(UTC)
matejak

Stopnja: Datalab

Objave: 23

Pozdravljeni,

vaš problem nam je znan in ga rešujemo že dalj časa.
Povdarila bi, da neskladja v vaši bazi ne povzroča Inventura, ta jo le popravlja, je pa res, da je neskladje v vaši bazi res veliko in v določenih (redkih) primerih, inventura ne popravi stanja pravilno. Testirala sem inventuro na vaši bazi in v večini primerov se je stanje popravilo.
Ker sem želela izvedeti izvor problema pri vas, torej zakaj prihaja do tako velikega neskladja med serijskimi in zalogo, sem poslala spisek dokumentov (samo iz leta 2012, v letu 2011 jih je še več) in vprašala, kako so se konkretni dokumenti kreirali v bazi (ročno z vnosom v program, preko kakega uvoza, otosa...). Vaš odgovor je bil, da ne veste...
En popravek inventure smo poslali že pred časom, ki zadev še vedno ni rešil zadovoljivo, drugega smo naredili danes, jutri gre v test.
Lep pozdrav,
MARKOTUK
#3 Objavljeno : 21 December 2012 13:06:45(UTC)
MARKOTUK

Stopnja: DL Partner

Objave: 51

Ta problem ni samo pri njih ampak tudi pri ostalih in nastajajo na dokumentih izdaje medskladiščnice, torej pomeni, da obstaja bug v tem ekranu, da kljub napaki pusti zapisane serijske številke oz. da kljub nevpisu serijskih številk pusti vpisano količino na poziciji. z Samo vsebino je seznanjen tudi Andrej Černe.
ANDREJC
#4 Objavljeno : 21 December 2012 14:26:06(UTC)
andrejc

Stopnja: Datalab

Objave: 40

Marko ... o tem smo ustno govorili, primera nimam in tudi nismo uspeli ponoviti. Imaš primer?
DL Administrator
#5 Objavljeno : 21 December 2012 16:54:32(UTC)
DL Administrator

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 19/11/2012(UTC)
Objave: 3

Pozdravljeni,

@Dušan: na vaši bazi je bilo ugotovljeno, da ni bila vzpostavljena referenčna integriteta. S popravljeno RI sem na vaši bazi testtirala inventuro za nekaj najbolj problematičnih identov in inventura je stanje popravila. Če boste kljub popravljeni RI še našli kak primer nedelovanja inventure, me prosim, takoj obvestite.

@Marko: prosila bi te za št. ticketa, da zadevo preverim.

Hvala in lep pozdrav,
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,601 sekunde.