Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
rozi
#1 Posted : 07 January 2013 11:17:25(UTC)
rozi

Rank: Advanced Member

Pozdravljeni!
Mene pa zanima v katerem buildu bodo popravki oz. bodo REKi prilagojeni novih zahtevkom po ZPIZ-2?

Hvala, lpR
janjake
#2 Posted : 07 January 2013 16:15:35(UTC)
janjake

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Zdravo.
V 59.10 smo vključili blokade vezane na obvestilo http://edavki.durs.si/Op...oticeDetail.aspx?id=757.
Spremembo prispevka za PIZ iz 6% na 8,85% boste morali narediti sami, saj avtomatično ne gre, ker bi lahko katerim uporabnikom povozili nastavitve.
Vrste dohodka na REK-ih lahko spremenite sami na vrsti dokumenta, na iREK-u pa na vrsti zasluzka.
Preverila na eDavkih in je obrazec REK se vedno enak.
V kolikor menite, da so spremembe, ki jih nisem omenila, mi prosim javite.
Lp, Janja
rozi
#3 Posted : 08 January 2013 10:45:47(UTC)
rozi

Hvala za odgovor.
Mislim, da bomo sporti ugotavljali kaj še manjka (če kaj)... :)

Hvala in lp,
Rozi S.
butnskala
#4 Posted : 08 January 2013 13:43:22(UTC)
butnskala

Kaj pa Rek-2 za najemnine? Tega bi pa lahko vi prestavili..predno sem našla nastavitve na šifrantu prispevkov sem izgubila veliko delovnega časa :(:(
nekako se mi zdi da moramo vedno skoraj vse spremembe sami nastavljati :(...Zaželjeno bi bilo vsaj obvestilo ob stremembah na mail kakšne spremembe moramo sami narediti in katere boste vi, ter podrobna navodila na koliko koncih je potrebno spremeniti kak prispevek..

Vem, da zvenim kritično a ko vprašam kolegico kaj o spremembah in kako se izračuna.. mi tiste ki uporabljajo druge programe rečejo- samo malo da pogledam kaj mi program izračuna- jasno vse nastavitve zakonskih sprememb imajo narejene avtomatsko.. ne pa mi ko moramo iskati kaj še ne dela pravilno...
janjake
#5 Posted : 08 January 2013 21:56:44(UTC)
janjake

Zdravo.
PA je narejen tako, da omogoča uporabniku veliko uporabniških nastavitev in ravno zaradi tega ne moremo avtomatično/z nadgradnjo pavšalno spreminjati nastavitev, ker bi zagotovo komu kaj povozili. V kolikor bi bil PA tako narejen, da nastavitev ne bi lahko sami prilagajali, potem bi lahko naredili avtomatsko, ampak žal je PA zasnovan drugače.
Iz vaše objave ne razberem ali imate se vedno tezave z REKom za najemnine ali ne? V kolikor ja mi napišite kaj je narobe in vam bom skušala pomagati.
LP, Janja
butnskala
#6 Posted : 09 January 2013 11:42:24(UTC)
butnskala

Zavedam se,da je Pantheon ov cilj biti bolj prilagodljiv kot ostali a včasih to ni najbolj smotrno..
Menim pa da bi bilo smiselno morda ob takšnih večjih spremembah kot so npr sedaj organizirati brezplačno predavanje ali dva na temo teh sprememb in imeli bi veliko manj težav z pritožbami uporabnikov:) in posledično bi se verjetno povečalo število priporočil drugim strankam.

Težavo z Rek-2 za najemnine sem že odpravila, hvala lepa za ponujeno pomoč
janjake
#7 Posted : 09 January 2013 11:51:52(UTC)
janjake

Se strinjam z vami. Se bomo potrudili :)
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)