Rank: PA User
You have been a member since:: 07/01/2010(UTC) Posts: 11
|
ce imamo v nastavitvah modula Pos vklopljen preklopnik "POS - skok na nov zapis po izpisu racuna" na novem racunu ni aktivno polje ident (nima fokusa) in je potrebno kliknit z misko. Ce tega preklopnika nimamo vklopljenega in gremo rocno F7+F8+F9 je na novem racunu ident aktiven. Prosim ce se to popravi ker je za hitro delo na blagajni motece
LP
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 10/06/2010(UTC) Posts: 2
|
Ne razumem da pri vsaki nadgradnji mora biti toliko napak in še rabijo toliko za to popraviti.
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 204
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Zdravo, na kateri verziji se vam to dogaja? Nekaj težav na POS-u je bilo v verziji 555911, na 555920 sem preveril in deluje. Lp
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
Jure tud meni bljužnice na 920 ne delujejo. ( za izpis in za nov zapis) |
|
|
|
|
|
|
|
Predlagam, da se vklopi log in preveri ali pride do napake. Ali pa prijava na help desk. Lp
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dela (tipkovnica in miš). Kaj pravi log?
|
|
|
|
|
|
|
Če na posu stisnem F9 je log prazen.. kot da nisem stisnil nič. |
|
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: JUREBOV  Ali pa prijava na help desk. Lp
|
|
|
|
|
|
|
Meni je za to prijavo vseeno, ker posa ne uporabljam.. pomagal sem ti samo toliko da ti povem, da ne dela... :) |
|
|
|
|
|
|
|
Zivijo
Sem slucajno pogledal to temo in vidima da se zadeve premikajo.
Zadeva se vedno ne deluje. Trenutna verzija programa je "5.5.59.30" Napaka se zgodi v primerih ko se racun graficno ne prikaze. Torej pri direktnem tiskanju. Izberi vrsta izpisa "P-Windows POS" in nacin izpisa "U-Ukaz DOS"
LP
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 16/11/2010(UTC) Posts: 112
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
|
Zdravo,
te zadnje napake ne ponovim na zadnjem patchu - 556010. Prosim, vklopite log, da vidimo kaj se zgodi oz. ne zgodi in prosim za prijavo na help desk, da lahko preverimo pri vas.
Napaka - POS - preskok na ident po tiskanju je odpravljena tudi s patchem - 556010.
(napake so pa žal spremljevalec naših izboljšav, se trudimo, da jih ne bi bilo oz., da jih korektno popravimo v najkrajšem možnem času)
Lp
|
|
|
|
|
|
|
Zivijo
Smo namestili verzijo 556010 in sedaj deluje pravilno
Hvala za popravek in
Lep Pozdrav
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,486 seconds.