Usersite
»
UserSite BA
»
Novac
»
Obračuni
»
Otvorene stavke - pogrešno knjiženje
Stepen: Newbie
Pridružen(a): 08/01/2013(UTC) Komentari: 4
|
Poštovani,
greškom sam pri unosu robe VD100 unijela pogrešnog dobavljača i taj dokument potvrdila i proknjižila. Nakon nekog vremena sam uvidjela grešku i ispravila dobavljača na tom dokumentu, te sam obrisala knjiženja i ponovo proknjižila, ali mi otvorene stavke uvijek pokazuju kao da je taj dokument proknjižen na prvog pogrešnog dobavljača, to ne mogu nikako ispraviti. Molim Vas pomoć pri riješenju ovog problema?
Hvala, LP
|
|
|
|
Stepen: Advanced Member
Pridružen(a): 03/04/2013(UTC) Komentari: 110
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
|
Pozdrav, pokušajte da dokumenta stavite u status NEPOTVRĐENO izmijenite podatke i izbrišite knjiženje tog dokumenta. Nakon izmjene dobavljača potvrdite dokument i onda proknjižite ponovo. Zatvorite sve prozore i pokrenite Ispis otvorenih stavki. To bi trebalo riješiti problem.
Lijep pozdrav
|
|
|
|
Pridružen(a): 08/01/2013(UTC) Komentari: 4
|
Pokušala sam ovo već, ali problem ostaje isti...??
|
|
|
|
Pridružen(a): 08/01/2013(UTC) Komentari: 6
|
Postovana, Moze biti vise razloga zbog kojeg Vam to ne radi, tesko je odmah saznati koji je razlog. Pokušajte nadograditi na isti build u kojem radite, ukoliko Vam ni to ne pomogne kontaktirajte naš service desk na 033 652 101 i trazite kolegu Edina Halilovica ili nekog drugog iz podrške, kako bi Vaš problem bio riješen u što kraćem roku. LP Edited by user 05 February 2013 16:30:18(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite BA
»
Novac
»
Obračuni