Usersite
»
UserSite HR
»
Postavke
»
Subjekti
»
Promjena sjedišta poduzeća
Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Objave: 1
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Pozdrav,
da li je moguće promijeniti sjedište poduzeća (upisati novu adresu) ali da ispisi iz prijašnjih razdoblja imaju strau adresu?
Npr. do 31.12.2012. adresa je bila Ulica 25. Od 01.01.2013. adresa se mijenja u Prolaz 18. Ako se ispisuje neki račun ili izvještaj iz 2012. godine, na ispisu bi trebala biti stara adresa (Ulica 25).
Da li je to moguće napraviti? Ako ne, da li se može napraviti poboljšanje?
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Ovakva stvar obuhvatila bi okupni PA sa svim modulim i svim izpisima, ako bi se pravilo takvu stvar, a to bi značilo previše ukupnih promjena u PA. Ako imate aktiviran logi izpisa, uvjek možete izpisati onaj dokument koji je bio
|
|
|
|
|
|
|
Ok, hvala na odgovoru. Molila bih samo pomoć. Pokušala sam napraviti primjer na svojoj bazi prije nego javim partneru, ali ne mogu nikako dobiti ispise, sve je prazno. Pokušavala sam razne filtere upisivati, paliti i gasiti bazu, ispisivati nove ispise, ali ništa. I dalje je prazno, nema niti jednog ispisa na popisu. Gledala sam u wikiju, ali ne mogu nači u čemu je problem. Probala sam na buildu 55.53.31, 55.58.31 i na 55.59.20.
|
|
|
|
|
|
|
To bi moralo raditi, to se odnosi na izpise, znači treba najprije imati aktiviran log izpisa za obe opcije (iz prijašnjih slika u ticketu), onda konkretno izpisati neke dokumente i nakon toga bi morali biti u logu izpisa. Izpis dokumenta znači izpis na printer il išaljite testno sebi dokument na e-mail. Ja sam probao u HR verziji 555900 i radilo je bez problema.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Postavke
»
Subjekti
»
Promjena sjedišta poduzeća
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,455 seconds.