Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 149
|
Pozdravljeni,
mi lahko prosim kdo pove, kaj pomenijo polja (in od kod se polnijo)anfield31NEOsn in anfield31ZMOsn iz tabele tHE_VATCalc?
Tu imam neke vrednosti not, pa ne vem iz katerega dokumenta je to prišlo.
Hvala in lp
Daniel |
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 08/11/2011(UTC) Objave: 41
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Pozdravljeni,
Ta polja so se uporabljala za zapisovanje neupoštevanih osnov v obračunu DDV - 66.a člen ZDDV. Sedaj se ta polja ne uporabljajo več, saj je 66.a člen ukinjen. Polnejo se pri obračunu DDV.
Lep poydrav Marko Bučar
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo,
hvala za odgovor. Sem ugotovil že sam, samo še nisem napisal sem gor. Imam build 910 pri stranki in 921 pri sebi in očitno je to napaka, ker mi v teh buildih meče v polje 31 postavke iz 66a člena. Sedaj pa iščem račune, ki jih meni neznanega razloga je program dal v polje 31.
Še ima kdo takšne probleme?
Lp
Daniel |
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 04/02/2010(UTC) Objave: 158
Zahvale: 3 krat
|
Pozdravljeni, tudi jaz sem imela včeraj težave, ker mi je v polje 31 vleklo en znesek, ddv tega zneska pa med neuveljavljen ddv, čeprav se tega ne uporablja več in imam izbran tip obračuna 8, verzijo pa 911. Nato sem vrstico za januar pobrisala, jo vnesla nanovo in še enkrat zagnala obračun, tokrat je bilo pa vse prav. Nekaj straši... Lp, Maja
|
|
|
|
|
|
|
Hm, meni to nič žal ne pomaga (brisanje vrstice). Meni samo pomaga žal ročno iskanje računov. Je pa zanimivo, da imam več različnih baz na različnih serverjih in na vseh je bil problem v računih, ki so bili knjiženi v novembru 2012. Mogoče naključje...
Lp
Daniel |
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.