Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
janja gonza
#1 Posted : 26 April 2013 13:52:59(UTC)
janja gonza

Rank: PA User

Pozdravljeni
naše podjetje ima na mesec cca 40 izdanih avansov po 76.a členu, nekateri avansi se zavlečejo tudi do tri mesece kasneje, kar pomeni, da izstavimo za ta avans račun šele po treh ali več mesecih. Problem pa imam z obrazcem poročilo o dobavah in potem tudi z ddv-o. V poročilo o dobavah namreč ne zajema storno avansov. Prosim glede na to da imam vsak mesec vsaj 10 strani prejetih in toliko tudi prejetih računov, enostavno več ne morem kontrolirat ddv-o obrazca, če mi je vse prav zajelo. kontroliram temeljnico in ddv-O in če se mi to ujema je za mene vse OK. Prosim za pomoč kako pa si zdaj naj te zadeve prilagajam, ker me na davčni vsak drug mesec kličejo, da se mi DDV-o po njihovi kontroli ne ujema. Prosim za pomoč.
hvala

marjana.bolhar
#2 Posted : 30 April 2013 07:05:33(UTC)
marjana.bolhar

Rank: PA User

Pozdravljeni,

jaz sem že pred letom prosila za pomoč, pa še vedno ni popravljeno. Poročilo o dobavah je potrebno ROČNO POPRAVLJAT, pa tudi dobropise mi ne dela prav... Upam, da bo se bo tokrat kdo potrudil... Tudi jaz sem imela probleme z davčno, a program pač ne sme biti izgovor za napačne podatke in tako si moram vzeti ogromno časa, da vse preverim.
lp
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)