Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 1
Prejete zahvale: 2 krat v 2 objavah
|
Zdravo,
Radi se o integracii vage (scales) koja pomoci drugog softvera kje ubacivati izmerene kolicine u PA bazu. Deo kad vaga zapisuje u bazu je: Delovni Nalog->iz vizarda izaberemo Izrada. Ovde vekj postoje zapisi koje vaga treba da updateira sa kolicinom i seriskim brojem. Za taj cilj nasao sam tabelu gde se to radi i uptrebio query: SELECT OBJECT_NAME(object_id),* FROM sys.sql_modules WHERE OBJECTPROPERTY(object_id, 'IsProcedure') = 1 AND definition LIKE '% into thf_woexItem %' or definition LIKE '% update thf_woexItem %' kako bi nasao procedure koje rade promene i proveravao na developer site za objasnjenje ali nisto mi nije jasno, ondak sam ove procedure pretrazio dali ih neka visa procedura naziva i tako sam se maksimalno izgubio. :) 1.Treba mi procedura koja zapisuje(updateira) kolicinu anQtySe u panel Izrada i seriske brojeve za tu kolicinu, 2. Iz wizarda panela izdaje, potvrdi izdaju treba mi procedura koja kreira materijalne dokumente i anQtySe preracuna u anCalcQty. Vanjski program koji kje ovo da radi nema svoju bazu i podatke zapisuje direktno u PA.
Hvala,
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Zdravo Harun,
Vekj sam probio rok za ovu dokumentaciju. Ne znam sta je losije da ne im posaljem nista ili nesto sto je netacno. Mozda je procedura phf_WOPostWrite koju trebam, dali je ona za SE proizvodstvo?
Daj molim te vidi u kodu kad u izradu iz wizarda nazovem Potvrdi izdavanje (Ctrl+2) sto radi PA, koje proceddure nazove.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Zdravo Dalibore,