Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
LAST_MV
#1 Objavljeno : 07 November 2013 11:01:03(UTC)
LAST_MV

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 18/03/2013(UTC)
Objave: 9

Zahvale: 1 krat
Pozdravljeni vsi skupaj.

Pri izdelavi kosovnice za polizdelek, ki je sestavljen iz več polizdelkov in materiala, se mi vrednost kosovnice polizdelka ne prenese navzgor po drevesni strukturi. V kosovnici vidim cene materiala, vendar se te cene ne seštejejo skupaj, da bi videl koliko stane polizdelek v drevesni strukturi. Če izberem tiskanje šifranta in nato 337 - Kosovnica cena, ter kliknem izpis pa se izpišejo vse cene polizdelkov in materiala za izbran izdelek.

V kosovnici v polju "vrednost kosovnice" se mi vedno seštejejo samo vrednosti materiala, vrednosti polizdelkov pa so 0, ker nisem ročno vnašal cene polizdelka v razdelek kalkulacija, saj naj bi se ta avtomatično izračunal.

Prosim za pomoč, ker sem pregledal že vse posnetke o kosovnici in prebrskal po forumu, ampak žal ne najdem ničesar na to temo...

Lp, Tadej
markotdl
#2 Objavljeno : 22 March 2014 08:05:39(UTC)
markotdl

Stopnja: Advanced Member

Pridružen(a): 17/12/2013(UTC)
Objave: 136

Pozdravljen,

v kosovnici jemlje ceno iz cenika identov - ceno iz kocsovnice - spremnite lahko v administratorski konzoli pod identi. Ker program vam izračuna ceno za polizdelek, ki jo lahko vi dopolnite. Sem pa v razvoj dodel, da se lahko ob spremembi cene polizdelka, materiala avtomatsko spremeni tudi cena kosovnice, samo za to pa bo treba počakat, kako bo to narejeno.

lp, Marko
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,119 sekunde.