Rank: Member
|
Potne naloge izdelujemo v Pantheonu. Stroški prenočišča so bili plačani v naprej. Vpisala sem ga med potne stroške in dodala kljukico "se ne izplačuje", vendar mi ga ne vleče v REK. Ali je kakšne drug način za poročanje potnih stroškov plačnih v naprej ali s službeno kartico?
Hvala za odgovor.
Nuša
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Tudi jaz imam enako težavo kot Nuša... 1. kako kreirati VZ za stroške službenih potovanj(za prenočišča, hotelske storitve, letalske karte,...), ki so plačani vnaprej preko TRRja podjetja ali na kraju samem s službeno kartico, se pravi ni izplačila direktno zaposlenemu, da nam ga na izplačilno listo ne potegne, niti ne kreira virmana, ga pa vpiše v polje B06 v iReku? 2. Sem pa želela izplačati tudi potne naloge z izplačilom plače...kreirala VZ kot piše v navodilih, pa mi ga ne potegne v iRek, niti mi ga ne prikaže na izplačilni listi, niti mi ga ne prišteje k netu izplačilu....v čem je problem? Potne naloge ne prenašam iz PA, ampak vpišem samo znesek. Imam verzijo 5.5.63.20.
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,455 seconds.