Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
nenno80
#1 Objavljeno : 12 February 2014 12:35:28(UTC)
nenno80

Stopnja: Member

Pridružen(a): 06/08/2013(UTC)
Objave: 11

Obstaja izpis za prevzemni list z vsem, kar zahteva inšpektor, a ne vsebuje nabavnih cen?

Prav tako bi rabil izpis, da bi izpisal prevzemne liste samo za določene artikle, ker v poslovalnici imam tedensko interne prevzeme in se inšpektorca čudi, ker sem jih prinesel šop papirja, se pravi vse prevzemne liste vseh artiklov.
iva_rencelj
#2 Objavljeno : 13 February 2014 22:23:42(UTC)
iva_rencelj

Pridružen(a): 24/06/2013(UTC)
Objave: 20

Zahvale: 1 krat
Pozdravljeni,
- Ne razumem, zakaj brez nabavnih cen? Saj nabavna cena je pa ja ključna, kaj ni?
- Za določen artikel bi pa jaz naredila tako: Blago - obračun materialnih prometov .. potem bi vnesla številko artikla, ter pod vrsto dokumentov izbrala interni prevzem, katerega delate.

lp
nenno80
#3 Objavljeno : 14 February 2014 02:15:49(UTC)
nenno80

Po zakonu moraš v poslovalnici imeti prevzemne liste, verjetno pa mi ni v interesu, da so zaposleni seznanjeni s takimi detajli kot so nabavne cene.

Inšpektorica me je ob pregledu celo razumela, a ji ni bilo jasno, kako se ne da izpisati prevzemnega lista brez nabavnih cen, saj tega po zakonu že nekaj let ne zahtevajo. Upam, da to datalab porihta, ali pa celo je pa ne najdem...

Zakaj pa bi bila nabavna cena ključna? Gre se izključno za izpis za inšpektorje. Dvomim, da ima Zara recimo v poslovalnicah prevzemne liste z nabavnimi cenami. ;)

Tisti izpis po identih sem poizkusil. Dejansko zadeva deluje,hvala. Upam, da bo tudi inšpektorca zadovoljna, ker želi videti prevzeme le za določene artikle.

iva_rencelj
#4 Objavljeno : 14 February 2014 10:22:40(UTC)
iva_rencelj

Če je rešitev ta, da ni niti končnih cen, potem bi jaz kliknila na "izpis" in potem na "oblikuj izpis" in potem v fast reportu zbrisala stolpec cena in vrednost in potem shranila nov report pod novim imenom, da bi ga lahko večkrat uporabila.

V kolikor pa morajo biti končne cene, pa bi kliknila na "prevzemnica" in potem na "oblikuj izpis" in potem v fast reportu zbrisala stolpce ki jih ne želim in potem shranila nov report pod novim imenom, da bi ga lahko večkrat uporabila.
nenno80
#5 Objavljeno : 19 February 2014 11:36:17(UTC)
nenno80

Super, hvala za pomoč. Sedaj imam samo težavo še s tem kako izbrisati nepotreben stolpec.

Nekako ročno izbrišem nepotrebne podatke, kam potem shranim, da bom kasneje dobil isto predlogo za ta tip dokumenta?

Težava je tudi v tem, da to lahko uporabim samo pri prevzemu direktno od dobavitelja, na 210.

Pri internem prevzemu iz skladišča v skladišče pa tega ni, je samo prenosnica.

Uredil uporabnik 19 February 2014 13:19:08(UTC)  | Razlog: Ni naveden

iva_rencelj
#6 Objavljeno : 24 February 2014 15:21:12(UTC)
iva_rencelj

Torej greste na oblikuj izpis, potem pobrišete stolpce, potem date shrani kot in napišete ime vašega reporta. Potem zaprite vaš izpis in še enkrat kliknite na gumb "prevzemni list" nato pa zgoraj kjer piše Oblika: izberete vaš report. Se bo pa ta report shranil in vam ga ne bo treba vsakič izbirati.

Na prenosnici (medskladiščnici) pa tako ali tako ni nabavnih cen - preverite kakšni reporti obstajajo (zgoraj levo ponovno "oblika" in izberite report.

držim pesti,
nenno80
#7 Objavljeno : 24 February 2014 19:54:21(UTC)
nenno80

Uh, super enostavno in praktično. Se zahvaljujem!

LP
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,143 sekunde.