Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Napačen prenos izdanega računa v glavno knjigo in ddv evidence
Rank: PA User
You have been a member since:: 30/06/2010(UTC) Objave: 13
|
Imam verzijo 5.5.63.21 in sem zaenkrat pri kontroli izdanih računov ugotovila, da mi en račun prenese v glavno knjigo in knjigo izdanih računov po čisto drugačnih vrednostih kot je zapisano v shemi (300 - izdani računi). Izpis računa (vrednostno) je pravilen, medtem ko prenos v gk in knjigo I-rač napačen. Račun sem brisala na temeljnici in poizkušala ponovno poknjižiti, vendar mi ga knjiži prav tako napačno. Kaj je narobe?
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 30/06/2010(UTC) Objave: 13
|
Rešeno. Hvala Datalab-u za takojšnjo pomoč. Bila je na žalost naša napaka. :)
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 18/10/2011(UTC) Objave: 73
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
Originally Posted by: MATEJAVT76  Imam verzijo 5.5.63.21 in sem zaenkrat pri kontroli izdanih računov ugotovila, da mi en račun prenese v glavno knjigo in knjigo izdanih računov po čisto drugačnih vrednostih kot je zapisano v shemi (300 - izdani računi). Izpis računa (vrednostno) je pravilen, medtem ko prenos v gk in knjigo I-rač napačen. Račun sem brisala na temeljnici in poizkušala ponovno poknjižiti, vendar mi ga knjiži prav tako napačno. Kaj je narobe?
Pozdravljeni. Uporabnik je imel na računu pomotoma vnešen napačen tečaj. Urejeno preko povezave. lp, ZvoneJ
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Napačen prenos izdanega računa v glavno knjigo in ddv evidence
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,402 seconds.