Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 21/12/2011(UTC) Objave: 33
|
Kada sumarno po artiklima hocu da prenesem izlazne fakture za odredjeni period u naruzbi kupca, izvrsi mi prenos artikala samo sa prve fakture iz tog perioda, dok prenos svih artikala pojedincano funckionise.
Moze li mi neko reci kako uraditi ovakav tip prenosa
hvala
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 03/04/2013(UTC) Objave: 110
Prejete zahvale: 3 krat v 3 objavah
|
Pozdrav, dodavanje sumarno po pozicijama radi koliko vidim bez problema. Možda u pozicije za prenos ne odaberete glave dokumenata nego pozicije. Provjerite da li u panelu dodavanja označite sumarno po pozicijama, izaberete sve glave dokumenata i prenesete u dio Pozicije za prenos. Zatim bi klik na Prenos trebao uredno prenijeti sve pozicije koje se nalaze na dokumentima.
Lp,
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 21/12/2011(UTC) Objave: 33
|
Kod mene ne radi, napravim naruzbu kupca, odem nam dodaj, izaberem izlazne racune npr. od 0.01.-31.1 Izaberem glave dokumenta gdje su sve fakture, izlista mi sve pozicije iz tih faktura, ali kad uradim prenos u naruzbenicu (sumarno po artiklima oznaceno kao i vrste artikala) u naruzbenocu mi prenese samo stavke iz prvog racuna iz januara. kada skinem oznaku sumarno po artiklima, izvrsi prenos svih artiakala pojedinacno..
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 03/04/2013(UTC) Objave: 110
Prejete zahvale: 3 krat v 3 objavah
|
Ovo smo dogovorli telefonski. Upravu ste, ne prenosi sumarno, ali slozili smo se da je to obrnut proces od predvidjenog. Ovako prijaviti ne mogu gresku, ali ako bude prostora za neko unapredjenje mozemo razvoju skrenuti paznju na ovo pa da pogledaju.
Lp,
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.