Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Subjekti
»
Uvoz subjektov z mail naslovi
Rank: Newbie
|
Pozdravljeni,
bi mi lahko kdo pomagal pri uvozu večjega šifranta subjektov, ki pa imajo poleg osnovnih podatkov tudi e-mail naslove, ker bi z njimi radi poslovali elektronsko... Struktura, ki jo ponudi Pantheon stolpca za mail ne vsebuje - kako naj jih uvozim, da mi ne bo potrebno vpisovati vsakega posebej.
Hvala za pomoč. Matjaž
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
Joined: 12/08/2011(UTC) Posts: 172  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
to bi tudi mene zanimalo
lp Martin
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Lahko se uvozijo, če ste napredni uporabnik. Pa ima polje za mail - pri telefonu imate gumb s puščico, če kliknete na njega lahko vpišete dodatne podatke o podjetju.
Postopek jpa je sledeč: Uvoz/Izvoz 00000I - Import Wizard Kliknete na gum napredno Izberete excel datoteko v Formatu subjekt pozicija -> če ni podatek za kontakt more biti 0) podpozicija -> vrstni red podatka ki ga vnašate (primaer mail 1, telefon 2, ....) Tip - Opis tipov jje spodaj 0 Preferred phone 1 Internal phone 3 Company fax 4 Home phone 5 Home fax 6 Mobile 7 Pager 8 Videophone 9 Modem A Car phone E Primary e-mail -> za vaš primer velja tip E H Private URL M Secondary e-mail U Company URL x E-mail for digital documents Kontaktni podatki -> mail, telefon ,....
V polje SQL za pridobitev definicij polj prilepite spodn ji ukaz: select acSubject, anNo, anSubNo, acType, acPhone from tHE_SetSubjContactAddress
Povežete polje med excelom ter tabelo in izvedete prenos.
lp, Marko
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Subjekti
»
Uvoz subjektov z mail naslovi
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.455 seconds.