Rank: Newbie
You have been a member since:: 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Location: N/A
|
Pozdravljeni.<br><br>Prilagam print screen. Ali mogoče veste zakaj mi tukaj prikazuje samo 2 konta? <br>To se je zgodilo po nadgradnji na zadnji build in po zaključku leta.<br><br>Prosim za obrazložitev.<br>Hvala in lp.
|
|
|
|
|
|
|
Preverite, ali imate samo ta dva konta označena kot saldakontna konta. <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Ja drži samo ti dva konta imam v kontnem planu označena da sta saldakonta. Sem že včaraj sama ugotovila.<br>Ni mi pa jasno zakaj na naši Strokini bazi kljub brez nastavitve da je konto saldakonto, prikazuje v ročnem zapiranju vse konte!?<br><br>Imam pa še en problem pri ročnem zapiranju, ampak na PA 5.0. Prilagam print screen. Zaključek leta je bil narejen in sedaj vse prikazuje na ročnem zapiranju dvojno.<br>Ali mogoče tukaj veste kaj bi bilo narobe? <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Nova forma za zapiranje se pojavi, ko kreirate nov zaključek leta (poslovno leto). Je na vaši bazi zaključek že kreiran po novem?<br><br>Prosim če mi pripnete denar - pregled za konto 1200 in vezni dokument 07390021241, in še podatek, kaj je vpisano v AK kot VD za otvoritev in zaključek. Hvala. Za kateri build gre?<br><br>LP, M <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Na obeh bazah je bil kreiran nov zaključek leta. <br><br>Build je 2176. Prilagam print screen administratorske konzole. Tukaj vidi da je otvoritev na ZS0, zaključek 970.<br>Na drugem print screenu je pregled za konto 1200, vezni dokument 07390021241 (obrazložitev 07-420-24 izdani račun, 07-970-1 zaključek leta 2007, 08-950-1 otvoritev 2008 in 08-5c0-16 TTR)<br>Na tretjem print screenu je pregled za konto 1200, vezni dokument 08390016985 (obrazložitev 08-420-22 izdani račun, 08-970-1 zaključek 2008, 09-ZS0-1 otvotirev 2009)<br><br>Čudno mi je ker imajo VD 970 zaključek leta vse od leta 2002 do 2008.<br>VD ZS0 otvoritev so uporabljali za leta 2002,2003,2004 in leta 2009.<br>VD 950 otvoritev pa za leta 2005, 2006, 2007 in leto 2008.<br>Predvidevam da je zaradi tega napaka. Ali otvoritev prenesem vse na ENO vrsto dokumenta?<br> <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Iz VD ZS0 smo leto 2009 prestavili na VD 950 in zadeva sedaj deluje.<br>Hvala vseeno. <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Gre za povsem identično situacijo kot na incidentu 80293. V odgovoru 185189 je opisano, kako deluje iskanje otvoritve in prometa in ker imate otvoritve na različnih VD Pantheon ne more vedeti kaj je otvoritev in kaj promet. Zato eno vzame kot otvoritev, drugo pa kot promet (ker ni vpisana kot otvoritvena temeljnica). Če mu otvoritev prestavite na isto VD potem seveda deluje OK. <br><br>Če imate na Stroki narejen nov zaključek leta in se vam še vedno odpira stara forma za zapiranje, ki v ddw prikazuje vse konte, ne samo saldakontne, predlagam da se povežemo. <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>S katerim buildom se je pa začela ta nova forma za račno zapiranje?<br>Še nekaj me zanima glede ročnega zapiranaja - ročno glavna knjiga, zakaj mi pa tukaj ne prikaže nobenega konta? <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Zdravo!<br><br>Nova forma z aročno zapiranje je z novim zaključkom. Glede ročno zapiranje glavne knige - oz. prikaz kontov: na zapiranju GK prikaže v izboru kontov samo konte, ki so označeni kot taki ( v kontnem načrtu).<br><br>lp, Klavdija <br>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 31/07/2009(UTC) Objave: 182 
|
Pozdravljeni,
mene pa zanima kako lahko po novem letu vnesem prejete račun še na lansko leto. Gre dejansko za lanskoletne račune, ki morajo biti v 2010 obdobju, vendar smo jih prejeli šele letos. Kako torej kreirati prejete račune še v lanskem letu, saj avtomatsko kreira vse na 2011.
Kakšen nasvet?
Sem poskusila spremeniti sistemski datum med tem ko sem v Pantheonu in potem kreirat, pa še vedno kreira na 2011.
Hvala
|
|
|
|
|
|
Rank: DL Partner
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 82
Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
|
ko kliknete na nov zapis popravite datume na 2010, šele nato shranite dokument in kreiral vam v naslednji dokument zaporedni v letu 2010
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 31/07/2009(UTC) Objave: 182 
|
Pozdravljeni,
pri ročnem zapiranju, kjer moram eno plačilo razdelit med več računov vse lepo pokljukam in se izenači saldo 0. Ko kliknem zapri, mi vse izbrane račune vrže med odprta plačila istočasno pa ostanejo med odprtimi terjatvami. Moralo bi odstranit vse in pravilno zaprti. To se mi je prvič zgodilo sedaj na zapiranju pri USD valuti, saj v EUR je to vedno ok delalo.
Morda kdo ve kaj lahko popravim saj nimam več idej.
Velika hvala za pomoč
LP
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,489 seconds.